Spar 25-50% på alt i ILVA – Sidsel & Lasse
Fem udflugter i cykelafstand fra Aarhus C #2

Spar 25-50% på alt i ILVA

ilvakollage294 1. BIFROST 2. ALFREDO 3. PELUMO 4. FINNMARK 

5. CHESTERFIELD 6. VITRO 7. NALIA 8. ASOLO 9. NOLA

Til dette ILVA-indlæg er temaet “drømmebolig”. Et tema som ikke var særlig svært for Lasse og jeg at finde materiale til, da drømmebolig og boligindretning netop er noget af det vi går og tænker meget over i disse dage. Som nogle af jer måske ved, leder vi nemlig efter ejerlejlighed i Aarhus. Hvis/når vi finder det rette sted, så måtte ovenstående møbler og boligtilbehør gerne flytte med! Vi har det nok meget med boligindretning, som vi har det med vores påklædning – det må gerne være skandinavisk, klassisk, gode materialer og afdæmpede farver, hvilket jeg synes ovenstående udvalg også favner meget godt :) Hvis I har set jer lune på nogle af ILVAs møbler, så er der faktisk gode penge at spare til deres “SHOP AMOK”-event i den kommende weekend. Fra d. 29 april til d. 1 maj sparer man nemlig 25-50% på alt i ILVAs butikker pånær i forvejen nedsatte varer og “everyday lowprice”.

Hvis I gerne vil tippes om gode tilbud i fremtiden kan ILVAs nyhedsbrev tilmeldes her.

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem udflugter i cykelafstand fra Aarhus C #2