Journal AW16 x Randers Handsker – Sidsel & Lasse
Hasta luego!

Journal AW16 x Randers Handsker

unspecified

unspecified6

unspecified5

unspecified8

Det aarhusianske herretøjs-brand Journal har i forbindelse med deres kommende AW16-kollektion ‘Gravity’ indgået et samarbejde med Randers Handsker, der har lavet handsker af højeste kvalitet i Danmark i over 200 år. Resultatet af samarbejdet kan ses ovenfor. Derudover er det værd at nævne, at AW16-kollektionen er Journals hidtil mest omfattende kollektion, der blandt andet indeholder danskproduceret strik og en high-tech jakke produceret i specialudviklet uld fra Italien. Forleden fik jeg en snak med Ralf Leerskov, der kunne fortælle, at Journal er i vækst, hvor især det amerikanske marked har vist sig at tage særlig varmt imod brandet. Det bliver spændende at se, hvad det aarhusianske brand kan vokse sig til ude i verden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hasta luego!