Løgne vi fortæller hinanden – Sidsel & Lasse
Journal AW16 x Randers Handsker

Løgne vi fortæller hinanden

Processed with VSCO with hb1 preset

Vi lyver ikke specielt meget for hinanden, i hvert fald ikke store løgne. Men vi har dog opdaget, at der en gang i mellem sniger sig nogle små, hvide hverdagsløgne ind hist og her. Sådan nogle løgne, som man lige hurtigt stikker den anden for at få lov at slippe for brok og besværligheder – I kender dem nok! Vi har lavet en lille liste med nogle af de mest gængse løgne i vores forhold:

“Jeg tog bare et par stykker rugbrød til aftensmad..” (Lasses løgn, når han har været alene hjemme og bestilt pizza og ikke gider høre på Sidsels reprimander, når hun spørger ind til hans aftensmad – han går sågar så vidt at han lister ned med pizzabakken i affaldscontaineren!)

“Jeg fik den på udsalg.” (Det lyder bare bedre, når man skal forsvare et køb over for den anden)

“Næææ, jeg tror bare ikke der var mere bland-selv-slik tilbage end dét.” (Når Sidsel har smugspist af det bland-selv-slik, der var tilovers fra biografturen og forsøger at lade som om, at der aldrig var mere end fem kedelige stykker vingummikræs tilbage..)

“Jaa, det er da et rigtig fint og sjovt indlæg, skat.” (Sidsels kommentar inden hun går ind og retter Lasses indlæg til, så det rent faktisk er sjovt at læse – hvilket hun også er i gang med i dette indlæg as we speak!)

“Jeg køber ikke mere tøj denne måned!” (Den meget frelste sætning, vi begge kan finde på at fyre af, når man har tre-fire nye køb stående i skjul, som man ikke har vist den anden endnu…)

“Jeg rydder snart ud i mit tøj og sætter en masse til salg på Tictail, så vi har lidt mere plads i skabet!” (aka jeg sorterer én skjorte og ét par sko fra, som jeg egentlig ender med at beholde alligevel, for jeg skal altså nok få det brugt nu!)

“Nej nej, der har ikke været kød på skærebrættet inden jeg begyndte at skære grøntsager!” (Lasses løgn, når han er for doven til at gøre skærebrættet rent mellem at der blevet skåret oksekød ud og at der skal hakkes løg…)

“Jeg skal lige tisse..” (den sætning skal bruges, uanset om det er nummer 1 eller nummer 2…)

“Der var ikke flere tilbage af den billige udgave, så jeg var nødt til at købe den her i stedet.” (løgnen, som især Lasse bruger, når han er alene på indkøb og hellere vil have luksusudgaven, men skal forsvare over for Sidsel, at den var dobbelt så dyr som den normale udgave)

 

Hvilke løgne fortæller I jeres kærester? :D

 

 

9 kommentarer

 • Kan godt komme til at sige at en helt ny bluse faktisk er gammel og at min kæreste nok bare ikke har set den.. han synes altid jeg bruger for mange penge på tøj.. hihi..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Det er en klassiker :D Den slags løgn tror jeg faktisk Sidsel og jeg er lige gode om at stikke hinanden fra tid til anden ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, jeg er fan og tror næppe i er de eneste, der fortæller netop de løgne ;) Jeg fortæller også ofte noget ala ‘nej, jeg kommer liiige om lidt (indsæt her noget vigtigt som jeg fiktivt laver, mens jeg i virkeligheden tjekker resten af min insta feed)’
  Og så æder jeg ALTID selv mine slik-rester, men kommer nogle gange til at sige noget i retningen af, at jeg faktisk slet ikke blandede så meget denne gang, så der var næææsten ingen rester (løgn).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   HAha! Tror faktisk der er ret mange hverdagsløgne, der på en eller anden måde involverer bland-selv-slik.. Det er bare roden til al løgn, det forbistrede slik :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et sjovt indlæg.
  jeg kan faktisk ikke komme i tanke om nogen løgne jeg stikker manden min!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Måske er I bare vildt ærlige, så? :D Eller også husker du dårligt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hey, hvad er der galt med pizza til aftensmad? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Jamen det må du jo spørge Sidsel om! ;) Måske er det fordi jeg får det liiiidt for tit.. ups.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Jeg er nødt til at tøjle Lasses forbrug af fastfood en smule, ellers ville han ikke spise andet ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Journal AW16 x Randers Handsker