Spiseguide til Barcelona

Fredagsmusik: Det skal vi høre på NS16

        

Så nærmer Northside ’16 sig med hastige skridt – og vi glæder os helt vildt! Især hvis det bliver så godt vejr, som Aarhus har lige nu (pretty please, vejrguder!). Selvom vi synes, programmet har været stærkere før end det er i år, så er der helt klar en masse musik, vi gerne vil høre. Vi ser især frem til Chemical Brothers fredag aften – det kan ikke undgå at blive en fest! Av av av lørdag aften kommer helt sikkert også til at fyre den af, og det vil vi ikke gå glip af. Derudover har vi ganske høje forventninger til Beach House, Flume og Jamie xx. Og ja, hvis bare vejret bliver godt, kan det jo ikke gå helt galt :)

Hvad skal du høre på Northside i år?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiseguide til Barcelona