Denim dungarees

yellow & denim

collage champion

Champion sweatshirt, Nike Air Max 95 sneakers, Weekday shorts, Reclaimed vintage armbånd, New Era cap og Jeepers Peepers solbriller

I would SO wear this to Northside! Faldt lige over de ovenstående seje billeder fra denne herres Instagram-profil, og synes virkelig at han formåede at sætte del gule sweatshirt sammen med lys denim på en virkelig fed måde. Jeg kunne så desværre konstatere, at den solsikkegule sweatshirt, han har på, vist ikke er til at opdrive. Men jeg fandt en anden gul sweatshirt fra Champion, som bestemt også kan gå an sammen med et par blå denimshorts, sneakers og solbriller. Jeg havde egentlig aldrig rigtig overvejet, at jeg skulle have noget (så) gult i min garderobe, men det ændrede sig med ét, da jeg så den flotte sweatshirt fra Champion. Det kan muligvis godt være, at den gule farve er bedst, når man har lidt farve om sommeren, men så må den jo blive gemt lidt af vejen om vinteren og så komme frem igen til foråret ;)

Sponsoreret indlæg, indeholder affiliate links

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim dungarees