Vores NS16: fredag

Vores NS16: lørdag

Nu er vi endelig kommet ud af fjerene efter en lidt vild lørdag, der kan mærkes i kroppen i dag, søndag.. :) Vores lørdag startede hjemme i lejligheden med lidt tømmermændplejning før vi gik hver til sit – Lasse til brunch og opvarmning med Minimum i en kolonihave bag Northside-pladsen og Sidsel til grillmad og bobler på Casablanca med HELE VEJEN og M2 Film. Vejret var jo skønt (og det holdt helt tørt, yay!), så rammerne var sat til en helt perfekt festivaldag :) Her er nogle glimt fra dagen i ikke-kronologisk rækkefølge:

northside lørdag 2016 (1)a

Jamie xx lukkede Blue Stage med et brag af en koncert!

northside lørdag 2016 (4)a

De altid flotte lysudsmykninger, som Northside stiller op hvert år og de hyggelige langborde ved madboderne.

northside lørdag 2016 (6)a

Smækker pink mås.

northside lørdag 2016 (5)a

En farlig kombination – dejligt snaskede fish ‘n’ chips og friskpresset appelsinjuice med vodka til “bare” 300 kroner pr. kande.

northside lørdag 2016 (9)a

Northside love.

northside lørdag 2016 (10)a

En lille buket shotsrør og besøg fra ordensmagten i Vin- og Champagnebaren.

northside lørdag 2016 (11)a

Lasse korresponderer med Sidsel og venter på musik.

northside lørdag 2016 (12)a

Umiddelbart før Jamie xx gik på og et lækkert, lille NS-sæt bestående af to Modelo, et par solbriller og en pivsmart opladerdims, som Lasses kollega Ben var så smart at have taget med.

Vi har besluttet, at vores søndag på Northside skal være den store spisedag, hvor vi skal ud at prøve alle de gode madsteder, vi ikke har fået prøvet endnu. Vi har jo virkelig lyst til at prøve det hele, så nu må vi se, hvor langt vi kommer :) Vi er i hvert fald sultne, glade og lidt trætte, hvilket vel er et fint udgangspunkt for en hyggesøndag på NS.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores NS16: fredag