Boliginspiration: det veldækkede bord

Aarhus Lately

Som altid sker der en masse dejlige ting i Smilets By, og mange af de events bliver næsten kun endnu bedre af, at det samtidigt er sommer! Læs videre og bliv opdateret på nogle af de skønne ting, du kan opleve i Aarhus den kommende tid :)

oles gård

Da vi først smagte pizza fra Oles Gård, var vi virkelig imponerede og blev øjeblikkeligt fans! Nu er der så blevet sat en aftale i stand, således at man hver onsdag fra uge 32 og frem kan afhente pizzaer fra Oles Gård hos Salling, som man kan tage med hjem og varme i ovnen. Genialt! Det sker på Oles Gård på Facebook her.

12905032_861288870664112_630525174_n.jpg

På lørdag åbner Øboderne på Aarhus havn, og der er virkelig lagt i kakkelovnen til en storslået åbningsdag med læssevis af tilbud, events, arrangementer og et stort udvalg af mad, mode, kunst og alt muligt andet. Tjek Øboderne på Facebook for at få det fulde overblik over programmet.

Dokumania live 2015.4

Vi nåede at se dokumentaren ‘Amy’ om Amy Winehouse, da den gik i biograferne, og vi kan varmt anbefale den. En virkelig god og rørende dokumentar om den talentfulde sangerinde og hendes kamp for at komme på ret køl, som jo desværre havde en tragisk udgang. I uge 27 viser DRs nye tiltag ‘Dokumania Live’ dokumentaren i udvalgt open air-biografer rundt omkring i landet. Læs mere om arrangementet og hvornår det løber af stablen i din by her. I Aarhus bliver dokumentaren vist d. 5 juli.

tommis

I dag slår Tommi’s Burger Joint dørene op for deres nye sted i Jægergårdsgade, og der serveres gratis burgere og spilles god musik! Se mere på Tommi’s Facebook-side her.

2867Foto_Ole Hein Pedersen

Den nye Robert Mapplethorpe-udstilling er netop åbnet på ARoS til virkelig gode anmeldelser, og vi glæder os begge meget til at se den, så snart vi får tid. Hans billeder og kunst har flere steder skabt debat og er blevet censureret, så vi forventer at blive bevæget af udstillingen. Vi har begge læst ‘Just Kids’ af Patti Smith, som havde et meget nært forhold til Mapplethorpe, og bogen har kun gjort vores interesse for hans kunst endnu større. Derudover åbner Grayson Perry-udstillingen d. 24 juni, hvis man vil over i en noget mere abstrakt, farverigt og humoristisk verden. Læs mere om Mapplethorpe-udstillingen her og Grayson Perry-udstillingen her (Foto af Ole Hein Pedersen).

13237815_1083227235049553_5434077393773415771_n

Hvis man gerne vil ud at have det lidt festligt på Sankt Hans Aften i år, vil vi anbefale at kigge forbi Universitetsparken, hvor der igen i år er stablet et større arrangement med musik, mad, drikke og god stemning på benene. Forhåbentlig holder vejret! Læs mere om aftenen her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Boliginspiration: det veldækkede bord