Favoritprodukter #2 - Sidsel & Lasse
Orange is the new black

Favoritprodukter #2

yndlingsprodukter (5)

Kevin Murphy Session Spray

Det er som om hårspray kan være lidt af en religion! Mange sværger til klassikere som Elnett og andre finder nyere, mere “naturlige” alternativer. Selv er jeg faldet for Kevin Murphys udgave. Den er stor, den er guldfarvet og den er rigtig god i mit fine hår, der hurtigt får for meget produkt og klasker sammen som et korthus som følge deraf. Den er lidt dyr, men den holder længe, hvis altså ikke man skal køre denne frisure hver dag (hvilket jeg i øvrigt gjorde flittigt i 2002).

yndlingsprodukter (1)

HH Simonsen Wet Brush

Når man har fint hår som jeg, så er der næsten ikke noget værre end at blive børstet i håret med en børste, hvis brisler føles mere som en haverive mod hovedbunden end et aggregat, der rent faktisk er skabt til brug på et menneskehoved. Man får fornemmelsen af at “Så. Der røg mine allersidste hårstrå.”. Ikke specielt rart når der i forvejen kun er en håndfuld sporadisk fordelt ud over hovedet! Heldigvis har jeg nu udvidet mit børstearsenal med denne Wet Brush fra HH Simonsen, og den er fandme god. Brislerne er lavet af en slags bøjelig plast, som giver efter ved tryk, i stedet for at være stive. Det giver en virkelig god børsteoplevelse (er det et ord?), og føles mere skånsomt at bruge. Kan virkelig anbefales :)

 

yndlingsprodukter (2)

Kaffescrub

Efter at have brugt denne kaffe-scrub og opnået ret pæne resultater, fik jeg lyst til at scrubbe mine ben lidt oftere. Da jeg løb tør for Body Blendz forsøgte jeg selv at lave en lignende blanding, og det fungerede faktisk udemærket. Min hjemmelavede scrub sviner en hel del mere end den anden (måske kaffen skal kværnes finere) og er ikke helt lige så lækker, men det er stadig en billig måde at få pæn hud på.

Find opskriften her.

yndlingsprodukter (4)

d:fi Volume Cream

Denne creme fik jeg anbefalet inde hos de dygtige Pudderdåser. De har, som jeg, relativt fint hår, så deres produktanbefalinger rammer ofte min hårtype spot on. Da Katja roste d:fis volume cream måtte jeg have fingrene i produktet. Og jeg blev ikke skuffet! Jeg har ellers aldrig haft et volume-produkt, der fungerede for mig, men denne creme giver lige akkurat lidt fylde uden at tynge, og fungerer super godt sammen med en føntørring. Den dufter lidt funky desværre, men det er til at leve med, når effekten er så god :)

yndlingsprodukter (3)

Maria Nila “Heal” Shampoo & Conditioner

Maria Nila er et nyt bekendtskab. Jeg kendte faktiske ikke til brandet indtil for nylig. Men jeg er blevet ret glad for deres “Heal”-serie. Igen, jeg kunne sagtens undvære parfumen – produkterne dufter ret kraftigt – men ellers fungerer de rigtig godt i mit hår. Især shampoo’en rengør uden at håret bliver helt flyvsk efterfølgende. Balsam er lidt mere tricky, men det er det altid for mig. Det handler om kun lige at dosere nok til, at håret bliver medgørligt.

Indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange is the new black