Vind Somersby til sommerfesten

Aarhus i sort/hvid

Forleden spurgte en kollega mig, om jeg ikke havde nogle gode sort/hvid billeder af Aarhus liggende – “det måtte jeg jo have, med alle de billeder, jeg hele tiden tager til bloggen”. De skulle bruges til en folder, vi laver hos Minimum. Først tænkte jeg, at jeg egentlig ikke havde ret mange af sådan nogle liggende – Sidsel og jeg tager jo mest billeder af mad og af hinanden ;) Men da jeg lige fik kigget arkiverne igennem, var der egentlig nogle meget fine billeder alligevel. Det er ikke fordi der er nogen større historie bag indlægget her, jeg tænkte bare, at I måske synes det var sjovt/fint/interessant at se dem. De er alle taget inden for de sidste 1½ års tid – måske kan I selv genkende nogle af stederne/motiverne? :)

aarhus bw (1)a

aarhus bw (2)a

aarhus bw (3)a

aarhus bw (4)a

aarhus bw (9)a

aarhus bw (5)a

aarhus bw (6)a

aarhus bw (7)a

aarhus bw (8)a

 

 

   

5 kommentarer

 • Jeg er vild med vandbilleder i sort/hvid!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg er vild med billedet fra Northside! Hvor er det fint, og fanger stemningen så perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tusind tak :) Jeg spottede dem lige i græsset og syntes virkelig også, det var et godt motiv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Fine billeder :) Ved I forresten, hvad der skete med de cykelhjelme, som I skrev om her på bloggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tak Mathias :) Ja, de nåede desværre ikke deres mål på Kickstarter. Virkelig ærgerligt! Så jeg tror ikke, de producrer cykelhjelmene. Så skal de i hvert fald ha’ fundet en anden løsning.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Somersby til sommerfesten