Tips til at booke hoteller – Sidsel & Lasse
9 ting, folk skal stoppe med på sociale medier

Tips til at booke hoteller

momondo collage2

De fleste kender nok momondo som søgetjeneste når det kommer til at booke flybilletter. Men faktisk kan man nu også finde hotelophold gennem siden. Deres prissammenligning fungerer på samme måde for begge produktkategorier. Når det gælder hotelophold er det så bare priser fra fx booking.com, hotels.com og expedia, der bliver indsamlet. På den måde kan man finde den bedste pris på sit hotelophold uden at skulle trawle en masse sites igennem. Momondo har flere gange vundet priser for design og brugervenlighed, og det forstår man godt, når man klikker sig rundt. Sitet er lækkert at bruge, fuldt ud responsivt og rummer mange små ekstrafunktioner, som man kan savne på andre booking-sites.

Vi har tit benyttet os af momondo, når vi har booket flybilletter. Faktisk er det næsten altid den første side jeg tjekker, når vi skal booke rejse. Så kan jeg søge rundt på nogle forskellige destinationer og se prisstigninger og -fald på forskellige datoer. På den måde får vi pejlet os ind på de billigste destinationer og de billigste afgange (hvis man har appetit på lidt af hvert, så er det oplagt at lade prisen bestemme destinationen.. Det var både tilfældet med vores tur til Puerto Rico, med Sri Lanka og nu med vores tur til Palma). Fremover vil jeg helt klart benytte hotel-funktionen også. Det er fedt at have det hele samlet, geotagget og overskueligt inddelt. Jeg tror sågar at det kunne bidrage til, at man opdager flere gode hoteller hen ad vejen..

Her til sidst vil vi lige komme med en række tips, som vi har fundet brugbare i forbindelse med hotelbooking:

– Undersøg din destination nærmere inden du booker hotel. På den måde kan du finde frem til de spændende bydele/strande/attraktioner etc. først og herefter indkredse din søgning, så du ikke kommer til at bo 10 km væk fra de områder, du gerne vil være i nærheden af.

– Vær skeptisk, hvis prisen på hotellet er væsentligt lavere end for andre hoteller i tilsvarende standard. Det kan af og til betyde, at hotellet fx ligger i et mindre sikkert nabolag, i nærheden af en larmende vej/jernbane eller simpelthen at det er kejserens nye klæder – eller nedslidte gemakker nærmere.

– Find ud af hvad du prioriterer højest, når det gælder faciliteter. Swimmingpool, A/C, halvpension, balkon, badekar, wifi.. Afhængig af temperaturskala og rejsetype kan visse faciliteter være guld værd (fx var vi lykkelige over at have badekar på værelset en kold vinterweekend i Stockholm for nogle år tilbage, men fandt det rimelig overflødigt, da vi var i Madrid sidste efterår).

– Hvis du er på en længere tur, fx backpacking i nogle måneder, så kan det være rigtig rart at booke et lidt bedre hotel i ny og næ. Efter mange uger med dorms kan det være et tiltrængt åndehul med lidt privatliv og en god seng!

– Sørg for at hotelstandard og rejsetype stemmer overens. Hvis du vitterligt kun skal bruge en seng at sove i kan det være, at det er overkill at booke sig ind på the W. Og omvendt er det nok rart at have et godt hotelværelse, hvis man er afsted med små børn der har brug for en base, eller er på kærlighedsferie, hvor halvdelen af dagen bliver tilbragt i dobbeltsengen.

– Hvis du i første omgang har kigget på AirBNB, fordi opholdet skal være budgetvenligt, så husk at sammenhold med hotelpriser efterfølgende. På nogle destinationer – fx Bali, Thailand og Sri Lanka – kan man bo på lækre hoteller til lige så små penge som ved privat udlejning.

 

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

 • Victoria

  det samme kan man nu gøre på TripAdvisor – booke fly/hotel direkte uden at forlade siden, samtidig med at man så har alle faciliteter/anmeldelser samlet på samme side. Så smart! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Smart! Det var jeg ikke klar over :) Synes desværre bare ikke altid at TripAdvisors anmeldelser er så holdbare (pga paid links og falske reviews).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 ting, folk skal stoppe med på sociale medier