pink t-shirt and new NMDs – Sidsel & Lasse
13 ting, du ikke må gøre på din ferie

pink t-shirt and new NMDs

adidas nmd citysock (1)

adidas nmd citysock (2)

COS t-shirt (lignende), vintage Levi’s 501 jeans (lignende) og Adidas NMD CS1 sneakers

Her ser I de lidt mere “seriøse” billeder fra en aftengåtur, Sidsel og jeg havde for ikke så længe siden. Det mindre seriøse lagde Sidsel på vores Facebook-side her og kaldte mig Klatretøsen… haha :D Vi var faktisk bare ude at gå en tur i Øgadekvarteret, og kom så tilfældigvis forbi en legeplads, hvor vi selvfølgelig skulle klatre lidt rundt (Sidsel klatrede altså også! Det er der bare ikke billeder af)…. Mens vi gik armgang og hoppede rundt kom der to meget friske piger på 7 år forbi, som først var helt musestille, men så snart vi roste dem lidt for deres klatre-skills, kunne de slet ikke stoppe med at snakke igen, haha! Det er sjovt, sådan som børn bare kan kævle løs til helt fremmede mennesker om alt muligt :D

Anyway, jeg var hoppet i en lyserød t-shirt (den ser måske mere lilla ud på billedet), vistnok min først af slagsen. Men det er altså legitimt for mænd at gå i lyserødt nu, bare så I ved det, gutter! Nå ja, jeg havde også trukket mine nye NMD-sneakers på – jeg havde lææænge gået og gerne ville ha’ de seje City Sock-sneaks, men de var umulige at få fat i. Men men men – de havde ét par tilbage i en sneakerforretning i Palma, og så lige i min størrelse. Det var meant to be. Så nu ejer jeg sørme også sådan et par. Win!

Sponsoreret indlæg, indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 ting, du ikke må gøre på din ferie