Til Stella Polaris 2016 med Somersby – Sidsel & Lasse
Just Female Smock Dress

Til Stella Polaris 2016 med Somersby

stella polaris (2)

stella polaris (1)

stella polaris (3)

I lørdags var vi til skønne Stella Polaris – den årlige sommerfest under de grønne træer i botanisk have her i Aarhus. Vi vågnede ellers ved at regnen trommede ret heftigt på ruden, og i det øjeblik var det måske ikke udendørsarrangement vi havde mest lyst til at bruge vores lørdag på! Heldigvis klarede det lige så stille op i takt med at vi fik ordnet et par praktiske gøremål og herefter begyndte at pakke poser med tæpper, brætspil, snacks og Somersby. Vi var jo så heldige at få tilsendt nogle rammer cider, da vi skød Somersby-konkurrence i gang for et par uger siden, og så tænkte vi at Stella Polaris (som Somersby er hovedsponsor for) ville være den perfekte lejlighed til at få dem drukket sammen med en flok venner. Og det viste sig at være en god plan! Solen brød frem om eftermiddagen, venner og veninder stødte til og vi endte med at have den bedste dag og aften. Det kan I måske også fornemme på den lille film vi har klippet sammen fra dagen :)

Musik-mæssigt peakede dagen helt klart da Lis Sørensen gik på scenen! Det var sejt. Og ellers fungerede de forskellige DJ-sæts godt som baggrundslyd til snak, hygge, Pucket-spil og drinks i solen. Alt i alt en virkelig dejlig dag :)

Vinderen af vores Somersby-konkurrence blev i øvrigt Astrid Søby – tillykke, Astrid! :)

 

 

 

Sponsoreret af Somersby

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just Female Smock Dress