Jeg har sagt op hos Minimum – Sidsel & Lasse
Billeddagbog fra Mallorca #3

Jeg har sagt op hos Minimum

oh damn

Beklager den rimelig click-bait-agtige overskrift, men den er god nok – jeg har valgt at sige op hos Minimum, og min sidste arbejdsdag er d. 31 august. Det havde intet at gøre med, at jeg ikke var glad for at være hos Minimum, for det var jeg bestemt. Især for mine kollegaer. Dem kommer jeg helt klart til at savne! Nej, det havde derimod noget at gøre med, at jeg simpelthen fik et lidt for spændende tilbud, som jeg bare ikke kunne takke nej til! D. 1 september starter jeg nemlig hos……… Bloggers Delight! Jeg skal ikke flytte til København, for det bliver en ny stilling i Aarhus. Jeg skal starte et Bloggers Delight-kontor op i Smilets By :) Eller, det bliver bare mig ved et skrivebord i et kontorfællesskab til en start. Men lad os kalde det et kontor ;) BD har gået med et ønske om at komme tættere på de jyske bloggere og kunder, og det var jeg den helt rigtige til at starte op, tænkte de. Og det tænkte jeg egentlig også, så sådan blev det.

Mine opgaver bliver meget forskellige – jeg skal blandt andet have løbende møder og kontakt til de aarhusianske og jyske bloggere, rekruttere nye bloggere til netværket, afholde forskellige workshops og have kundemøder med eksisterende og potentielle kunder, der gerne vil samarbejde med bloggerne hos BD. Så det bliver lidt en blanding af det Christina laver, det Daniel laver, det Laura laver og hvad jeg ellers selv tager initiativ til. Super spændende, synes jeg! Så det glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang med :) Noget andet fedt ved det er, at det faktisk kun er en deltidsstilling på 25 timer – i hvert fald til at starte med. Det betyder, at jeg får mere tid til bloggen, så jeg kan hjælpe både mig selv og Sidsel med at lave endnu flere nice blogindlæg til jer. Vi har følt, at bloggen er blevet en smule nedprioriteret her det seneste års tid, da vi jo begge startede på fuldtidsjobs sidste sommer. Det har vi været lidt ærgerlige over, hvorfor det passede helt perfekt, at jeg kunne begynde at lægge lidt mere tid i bloggen. På sigt drømmer vi om at få størstedelen af vores indkomst via bloggen, og lige nu går det faktisk også rigtig godt med indtjeningen. Vi synes jo stadig det er vildt sjovt at blogge, så vi har sådan set bare lyst til at fortsætte og gøre det endnu mere og endnu bedre, end vi gør nu :) Vi er måske ikke helt klar til at lave en Stonemuse og afsløre, hvor meget vi tjener på bloggen punkt for punkt (det bliver dog afsløret i en JP-artikel, der kommer ud inden for den næste måneds tid…. uuuh, teaser!), men vi har i hvert fald super meget lyst til at se, hvad vi kan drive det til.

Så ja, det var lige en opdatering på jobsituationen for mig. Jeg tror bare det bliver vildt fedt, og jeg glæder mig både til at bruge mere tid på bloggen, til kun at arbejde “rigtigt” 25 timer om ugen og selvfølgelig til at få en masse nye, rigtig søde kollegaer (også selvom de sidder i København) :) Sig endelig til, hvis I har nogen spørgsmål, så skal jeg svare så godt, jeg kan.

19 kommentarer

 • Nynne

  Hej Lasse.
  Tillykke med de nye udfordringer!
  Jeg er selv lige startet på medievidenskab i Aarhus, og har i den forbindelse mandet mig op til at handle på denne tanke; Hvis i på noget tidspunkt hos Aarhus-kontoret kunne tænke jer en lærevillig (ulønnet) studiehjælp på Aarhus kontoret, så sig meget gerne til!
  Jeg har fulgt blogs (herunder jer som nogle af de første) i mange år, og vil sindssygt gerne lære noget om arbejdet bag, da jeg virkelig ser det som en af de mest indflydelsesrige “nye” spillere i mediegamet.

  – Nynne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Nynne :) Tak skal du ha’! Og tillykke med at være startet på Medievidenskab – håber, du synes godt om uddannelsen. Jeg skal da helt sikkert nok lige ha’ dig og dit tilbud in mente – jeg skal bare lige selv i gang først og se tingene lidt an, inden jeg kan bedømme, hvordan vi skal gøre i forhold til BD’s videre færd i Aarhus :)

   Venlig hilsen Lasse

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende! Stort tillykke med det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!
  Det bliver da helt vildt spændende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Mange tak, Thea :) Ja, det bliver virkelig spændende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  Det er da super spændende :-)
  Kæmpe stort tillykke til dig Lasse – og faktisk også til Sidsel og os læsere.
  Synes jo det er for fedt for jer begge – og os læsere ;-) – at I kan få endnu mere tid til bloggen.
  Det vil jeg følge spændt med i.
  I har en dejlig blog, som jeg nyder at følge, og glæder mig til maaaaange flere år sammen med jer :-)
  Pøj pøj til jer begge.
  K.h. Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Karina :)

   TAK for den skønne kommentar. Den luner godt nok :) Og ja, jeg tror også det bliver rigtig fedt med noget mere tid til at fordybe sig mere i bloggen. Det bliver rigtig spændende, gør det. Vi ser også frem til fortsat at have dig med som læser! :)

   God aften til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak, søde Karina. Det er nemlig superfedt for mig :) Så kan Lasse tage lidt mere over på det planlæggende i forbindelse med bloggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega mega fint. Stort tillykke, ret sejt af dig. Jeg vil glæde mig meget til (fortsat) at følge dine/Jeres skriverrier på bloggen. Vildt spændende, god vind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Louise :) Tusind tak! Og tak fordi du læser med – det er fedt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Lasse. Stort tillykke til dig, det lyder virkelig fedt!!!
  Jeg læser medievidenskab, og skal søge praktik lige om lidt, og Minimum kunne være et spændende sted at arbejde. Ligger kontoret i Århus? Og ved du hvordan jeg kunne få kontakt til dem? :-)
  Kh. Sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Sofie :) Mange tak skal du ha’. Sejt – minimum kan også godt bruge praktikanter! Det kommer selvfølgelig lidt an på hvornår du kan starte osv. – men ja, skriv til theresa@minimum.dk, så kan du tage den med hende :) Vh Lasse

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke, det bliver super fedt!
  Ser frem til de nye initiativer for jyske bloggere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw en lækker mulighed! Stort tillykke med det :-) Det blir da fedt at få en BD kontakt i smilets by :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tak Ditte :) Ja, det er virkelig fedt – håber også at de aarhusianske og jyske BD-bloggere er glade for tiltaget :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så længe rubrikken rent faktisk dækker indholdet, er du clickbait clean. Flot! ;-)
  Det lyder sindssygt spændende. Hvordan bliver sådan noget sat i stand?Tillykke, og pøj pøj med jobbet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, ja okay! Kunne bare ikke lade være med at tænke, at det lød lidt click-bait-agtigt. Og tak skal du ha’ :) Det var faktisk BD, der tilbød mig stillingen – jeg kender de øvrige ansatte ret godt, da vores blog jo har været på BD lææææænge. Og så var jeg bare den rigtige til det, syntes de :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeddagbog fra Mallorca #3