Status på boligjagten

Nespresso og gastronomi: Nimb

nespresso1

nespresso2

nespresso3

Som vi tidligere har nævnt er vi rigtig glade for vores Nespresso-maskine, og bruger den hver gang vi skal have god kaffe i en fart. Det er faktisk stort set kun Nespresso og så stempelkaffe, vi drikker derhjemme. Livet er sgu bare for kort til instant-kaffe, hvis man kan blive fri! Derudover har nogle af jer måske lagt mærke til, at vi også er et par madører, der hele tiden jagter den næste gode restaurant- og caféoplevelse – især når vi er på ferie. Der er bare ikke plads til dårlige madoplevelser, når man er på ferie. Netop mad og kaffe er omdrejningspunktet for en række nye film, som Nespresso har produceret i samarbejde med nogle af Danmarks bedste og mest anerkendte kokke, og dem vil vi knytte et par ord til hen over den næste måneds tid :)

Omdrejningspunktet i den første video er Philip Scheel Grønkjær, Executive Chef på Nimb. I videoen ovenfor fortæller han om deres proces med hele tiden at holde en høj standard og tilpasse sig den svingende trafik, Tivoli kan give. Nimb er faktisk et yndet sted for bureauer og brands at invitere til events, og jeg har derfor været heldig at besøge restauranten nogle gange efterhånden (billedet ovenover er fra da jeg var der til Luxotica-event). Og hver gang bliver jeg lige imponeret over, hvor gennemført Nimb ér. Lige fra den elegante indretning og de pæne konditorkager til den gode kaffe og Aesop-sæben på toiletterne. Det må virkelig kræve et skarpt hold at strømline helhedsoplevelsen i så detaljeret grad.

I videoen kommer Philip med følgende udsagn: ”Gastronomi kan, om noget, binde mennesker sammen”, og det tror jeg de færreste kan være uenige med ham i.

Her i byen holder Lasse og jeg meget af at komme på ARoS – og faktisk også spise der. De har, som et relativt nyt tiltag, investeret i tagfarm og bistad, for at øge fokusset på nordisk og lokalproduceret mad. Det er ret fint at man kan se ind til bistaden fra Food Hall-restauranten, og i det hele taget komme lidt “tættere” på den mad, man skal indtage. Efter et måltid på Aros ser vi altid frem til deres chokoladekage med god kaffe til. Det er en perfekt måde at slutte aftenen af på (også selvom vi ikke altid kan falde i søvn, hvis vi har fået kaffe lidt for sent på aftenen, haha).

I kan i øvrigt læse meget mere om Nespresso-kaffens rejse fra bønne til kop her. Det er et ret fint site, de har fået skruet sammen!

 

 

Sponsoreret indlæg

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på boligjagten