Nespresso og gastronomi: Nimb

Husk: Sommer.Chillout.Aarhus i morgen!

unspecified2

Husk at det er i morgen, Sommer.Chillout.Aarhus løber af stablen! De fleste af jer kender nok allerede den årligt tilbagevendende begivenhed, der i 2010 blev startet op af de gæve gutter fra Culture Works som ét af deres første projekter – siden har den store havefest dog udviklet sig, og i dag har Sommer.Chillout.Aarhus lige så meget kulturfestival som havefest i sig.

I år har arrangørerne virkelig oprustet på nye tiltag, hvilket betyder at der nu er en masse seje tilbud inden for mad, musik, kunst og streetkultur generelt. Jeg er især begejstret for det gratis musikprogram, der i år tæller blandt andre CHINAH, Soleima og SHY SHY SHY. Derudover er det en fantastisk tilføjelse at Kødbyens Mad & Marked sørger for lækker mad til alle de sultne aarhusianere – perfekt!

Du kan læse mere om programmet og de mange nye tiltag lige her! Ha’ den fedeste lørdag (også selvom du ikke skal på #SCA16 ;) )

   

4 kommentarer

 • Nu bliver jeg simpelthen nødt til at vide det. Hvordan finder man ud af, hvornår der sker diverse fede ting i Århus? Jeg er ret ny i byen, og synes altid jeg hører om koncerter, madmarkeder og lign. sager, når det er for sent. Hjæææælp! Er der en facebook side man skal følge eller noget? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Anne-Dorthe :) Uha, jeg tror faktisk ikke der er en FB-side, du kan følge, som kommer med alle opdateringerne. Vi laver fra tid til anden nogle “Aarhus lately”-indlæg, hvor jeg tipper om ting og sager, der sker i Aarhus. Men ellers har jeg faktisk ikke et godt bud, beklager!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • benjamin

  Jeg elsker simpelthen jeres blog! Det er så dejligt at kunne blive opdateret om hvad der sker af ting og sager, så man kan komme mere ud af døren :-)
  i er geniale!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nespresso og gastronomi: Nimb