Vi skal på naturferie i Tyskland! – Sidsel & Lasse
Ved Kaløvig

Vi skal på naturferie i Tyskland!

Nationalpark Hainich

© Thüringer Tourismus

Citycenter_Eisenach (2)

© Thüringer Tourismus

Baumkronenpfad_Hainich

© Thüringer Tourismus

Steinhuder Meer CR HMTG

© HMTG

Imbiss in der L++neburger Heide CR TMN

© TMN

SteinhuderMeer CR TMN

© TMN

Wandern inmitten einer Schafsherde in der L++neburger Heide CR TMN

© TMN

Næste uge kommer der fart på! Vi skal nemlig på tour-de-Tyskland under temaet Enjoy German Nature. Og det er vi sgu spændte på :) En naturferie i Tyskland havde helt sikkert ikke været førstevalget, hvis vi selv skulle planlægge ferie. Men omvendt er vi også glade for at der er en vis tilfældighed over vores rejser, og mange af de udlandsoplevelser vi husker bedst er faktisk dem, hvor vi er blevet kastet ud på dybt eller ukendt vand. Så når vi vågner på mandag er det med snørede vandresko og åbent sind!

Det er egentlig lidt mystisk, at Tyskland har reddet sig et image som lidt usexet rejsedestination. I hvert fald hvis man bevæger sig udenfor Berlin og Hamborg. Vores associationer omkring tysk naturferie går mest på ældre par i ens joggingtøj, der går stavgang i Harzen. Men det er jo fjollet. For ud fra hvad vi har googlet os til omkring vores destinationer, og vurderet ud fra billederne ovenfor, så venter der os en kæmpe oplevelse i Niedersachsen og Thüringen. Og vi glæder os rigtig meget! Det er lidt ligesom at have fået tildelt et rejse-kinderæg, som man ikke helt ved hvad indeholder. Ifølge en rejseartikel, der optrådte i Politiken for nylig, så er vi faktisk potentielle firstmovers, med vores planlagte tur til Tyskland, haha.

Hvad vi helt præcist oplever, vil vi berette om i to indlæg undervejs på turen, men vi kan fortælle så meget, at det spænder fra Lama Trekking til konfekture-smagning! Jeg glæder mig sindssygt meget til at besøge Lüneburger Heide (nederste billede ovenfor), der skulle være helt indsvøbt i lilla lyng i august måned. Og så lyder det på Lasse som om han er ret klar på noget action, og det skulle der muligvis også være lagt i programmet i form af noget vandsport og treetop-walking. Nu må vi se! Og så skal vi naturligvis ud og opleve en masse tysk natur med vandring i nationalparker i både Thüringen og Niedersachsen. Jeg gætter på, at vi kommer til at falde ret så udmattede om på hotelværelset hver aften!

Så som I nok kan høre, så er det denne gang ikke nødvendigt at bede jer om at komme med tips, for vores program er allerede tætpakket! Faktisk kan vi ikke huske hvornår vi sidst har haft så stramt et rejseprogram. Maksimal udnyttelse af ferieugen må man sige! Det skal nok blive rigtig spændende. og vi glæder os super meget til at dele vores oplevelser med jer – I kan følge med både her på bloggen og på @lasseribergard og @sidselhh på Instagram.

Tchüss!

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ved Kaløvig