Kolofest med Somersby – Sidsel & Lasse
Aarhus lately: Festugen

Kolofest med Somersby

somersby fest (3)a

somersby fest b

somersby fest a

somersby fest (5)a

somersby fest (4)a

somersby fest (1)a
For et par weekender siden var vi inviteret til fest i Haveforeningen Frederiksholm. Anledningen var min kusines fødselsdag, så vi sørgede for at pakke dansesko, Somersby og kamera, og så fangede vi et Gomore-lift til København. Vi er i forvejen ret store fans af kolonihave-fester, det er bare lidt hyggeligere end at være inde i byen, og HF Frederiksholm er især rigtig fin.

Desværre var vejret ret omskifteligt, men det gav i det mindste nogle ret dramatiske billeder! Og vi sørgede for at udnytte de lommer med sol, der kom. Her spillede vi blandt andet stigegolf – endnu et spil vi er blevet ret hooked på (kan ses på billede 3 – det hvor der står en kikset person i baggrunden og kaster håndtegn..). Underligt nok er vi endnu ikke stødt på det i Jylland, så vi sørger altid for at tage et spil, når vi er ude i kolo’en. Det er så sjovt!

Ellers hyggede vi os bare i selskab med min familie, spiste grillede bøffer og dansede en masse. Senere forsøgte vi at sende et par farvede lanterner til vejrs, som I kan se på nederste billede, men det blæste desværre for meget. Så vi måtte nøjes med at tænde de kulørte lamper på terrassen :)

Det var sidste indlæg i vores lille følgeton med Somersby. Vi håber I også har nydt nogle gode stunder i løbet af sommeren med jeres tætteste :)

Sponsoreret af Somersby

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus lately: Festugen