Når ens partner er skide irriterende… #2 – Sidsel & Lasse
Læs et semester i udlandet med EDU Danmark

Når ens partner er skide irriterende… #2

Processed with VSCO with hb2 preset

Hvis I tror, at Sidsels og mit forhold bare er perfekt og en dans på roser, ja, så er det faktisk rigtigt. Vores forhold er nok det tætteste, man kan komme på et 100% perfekt forhold. Og sådan som det fremstår på bloggen, er stort set sådan, vi lever i virkeligheden. Med løg på!

Ej, vi skændes ikke så tit, faktisk nærmest aldrig… men hold nu op, hvor kan vi blive irriterede på hinanden en gang imellem! Vi råber aldrig af hinanden, men der kan virkelig være kold luft mellem os efter en diskussion. Og så er det altså lidt af en prøvelse at bo på 40 m2, haha :) Jeg har lavet en lille liste over ting, som Sidsel virkelig kan irritere mig med (og jeg ved, at hun har gang i en lignende liste om mig).

Sidsel irriterer mig, når:

 • hun efterlader sine små, gennemsigtige hårelastikker overalt (!) i vores lejlighed. De kan være lidt svære at få øje på, men man finder dem gerne på gulvet i stuen, på vores spisebord og især på gulvet i badeværelset. Tit piller jeg dem af undersiden af fødderne, når jeg går rundt på badeværelset om morgenen.
 • hun lægger sine ting oven på min sammenklappede computer. Den står som regel på spisebordet, og af en eller anden grund synes hun bare bedre om at lægge sin pung og sine nøgler oven på min computer i stedet for at lægge dem på bordet. Lidt ligesom en kat, der hellere vil sove i den papkasse, den dyre katteseng blev sendt i.
 • hun lader dørene til vores tøjskab stå åbne, fordi hun har opgivet at presse sine tøjbunker langt nok ind i skabet, til at dørene kan lukkes. Vi har generelt bare for meget tøj og for lidt skabsplads, men hun orker vist bare ikke at folde tøjet i fine bunker lige som mig, sådan at vi i det mindste kan lukke skabsdørene.
 • hun tager sin mobil frem på de mest irriterende tidspunkter! F.eks når vi LIGE har sat en film eller et serieafsnit på – det er jo ikke sjovt at se det nyeste Narcos-afsnit med en, der har ét øje på Instagram og ét på TV’et!
 • hun retter mine sproglige fejl. Det er godt, at hun gør det, men det er seriøst pisse irriterende.
 • hun ikke kan li’ det nye tøj, jeg har købt. Og det er faktisk ret tit. Jeg kan se det på hende med det samme, når jeg poserer for hende i det nyeste køb. Hvis ikke hun ser begejstret ud inden for de første 3 sekunder, synes hun det er grimt. Også selvom hun siger noget andet.
 • hun ikke lytter til det, jeg siger. Sidsel er bare ikke god til at multitaske, og når flere ting kræver hendes opmærksomhed, er det at lytte til min talestrøm virkelig ikke førsteprioritet. Eller andenprioritet.

Hvad kan irritere dig ved din kæreste? Og synes du, jeg er urimelig? :D

10 kommentarer

 • Haha jeg gør ogsp det med de små elastikker. Til gengæld er det Tim, som åbner skabe og ikke lukker dem igen. Tit ligner vores køkken, at en poltergeist har været forbi. I virkeligheden har Tim bare smurt en rugbrødsmad…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Seriøst, de små elastikker kan drive mig til vanvid! I køkkenet tror jeg faktisk Sidsel og jeg begge er gode til at rydde op.. :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, klasse indlæg. Kunne komme på tusinde eksempler, men det der med de åbne skabslåger, skuffer, tasker og vinduer er min kæreste også ekspert i :p

  -A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tak :D Haha, det må være en af de mere generelle ting, folk er irriterende med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Hilding Albrechtsen

  I to er bare super skønne og seje. Jeg tror at det er sundt for et par forhold, at bo minimalistiskt og stadigvæk elske hinanden. Og mere plads vil måske ikke løse de små irriterende ting, men i fortjener godt nok at finde et nyt hjem med flere m2. Som du ved, boede jeg selv på 45m2 med mand og 2 børn, og det kræver kærlighed og respekt for hinanden, for at det fungere. Det var også min skønneste bolig jeg har haft. Så bare klø på og tag kærligheden med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak for den søde kommentar, Gudmor! :) Jeg har også stor respekt for, at I fik det til at fungere på Jagtvej. Det var et lille hjem, men det var et hjem fyldt med kærlighed. Mange af mine bedste barndomsminder har jeg fra mine københavnerferier hos jer.
   Som der står på jeres køleskab: Husk – kærlighed er vigtigere end penge ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • At være kærester på 40m2 er imponerende i sig selv … Wow.. Hvor går man hen hvis man er sur og vil lukke døren? Badeværelset ? 😃..
  Jeg synes sku i er søde :-) – glæder mig til at læse sidsels version!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, JA! Badeværelset eller simpelthen ud i opgangen. Eller bare ud i baghaven :P Det er ikke altid lige let…. Gud, giv os bare 20 m2 mere at arbejde med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  ‘Lidt ligesom en kat, der hellere vil sove i papkassen …’ hahaha alt for sandt. Sagde kattedamen. Jeg har dyb respekt for par der bor i et værelses lejlighed sammen, eller lejligheder så små, de næsten lige så godt kunne være et værelses :p Men i det mindste bliver man da bekræftet i man elsker hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det har du ret i! Vores kærlighed er virkelig bekræftet på den måde ;) Vi kommer godt nok hinanden ved, kan man sige. Men ja, lidt mere plads ville ikke skade….. :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læs et semester i udlandet med EDU Danmark