New: Nike Air Presto

Den Magiske Gris på Food Festival

den magiske gris food festival (1)a

Vejret var ikke helt med os først på dagen.. det blev heldigvis lidt bedre :)

den magiske gris food festival (7)a

Æggewrap med peanutsauce, gris, og meget andet godt. Vi var team Fodertruget (og vi vandt en af quizzerne!).

den magiske gris food festival (3)a

Lasse tager en slapper i en af de mange sækkestole.

den magiske gris food festival (5)a

Grise-godter.

den magiske gris food festival (9)a

Der var dækket fint (og lyserødt) op ved bordene.

den magiske gris food festival (6)a

Food Festival har fået dygtige kunstnere til at lave væg-malerier til deres ind- og udgange i år. Her er vores favorit med tre små grisebasser. 

I søndags trodsede vi regnen og tog til Food Festival ved Tangkrogen i Aarhus, hvor vi først og fremmest skulle besøge Den Magiske Gris. Vi skulle dyste i mad-quiz mod de øvrige gæster på Food Festival – og det gik faktisk så godt, at vi endte med at vinde den ene af gangene! Så vi fik totalt gode præmier med hjem – bl.a. et stegetermometer, en flæskesteg og et gavekort til Nemlig.com :) Og så blev vi faktisk også klogere undervejs. Fx vidste hverken Lasse eller jeg, at kødet fra både okse, gris og kylling har samme proteinindhold, så længe fedtprocenten er også er den samme. Eller at ét kyllingebryst eller én grisekotelet har samme mængde protein som 1,4 kilo grønne bønner. Og så er nordjyderne i øvrigt de danskere, der er gladest for at spise pølser!

Vi fik også lejlighed til at smage på en lækker og sund thai-inspireret æggewrap med gris, selvom vi faktisk næsten kunne have spist os mætte i alle de smagsprøver, man kan finde overalt på Food Festival – det er lige mig at kunne gå og snacke tusind ting! Ingredienserne i æggewrap’en mindede faktisk meget om vores yndlingsret fra Den Magiske Gris-app’en (den ret, som vi lavede her). Grisen og det asiatiske køkken går vist bare godt sammen. Jeg kan fx heller ikke stå for vietnamesernes banh mí sandwich eller deres grillede variant – Thit Nuong. Mmm!

App’en er ganske enkel – den har til formål at inspirere med nye, nemme og lækre retter, sådan at man får den optimale spiseoplevelse, når man beslutter sig for at lave mad med gris :) Derudover kan man også se de forskellige udskæringer af grisen og hvordan man bedst tilbereder sit grisekød, så det bliver så saftigt og smagfuldt som muligt.

Den Magiske Gris-app’en kan hentes her og til Android her (gratis). Vi håber I også havde en god Food Festival :)

Sponsoreret indlæg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New: Nike Air Presto