Når ens partner er skide irriterende… #3 – Sidsel & Lasse
loose fit is the new skinny fit

Når ens partner er skide irriterende… #3

irriterende lasse

Oh the joys of being in a relationship! Nu fik Lasse lov til at brokke sig lidt i sidste indlæg, så nu er det blevet min tur ;) Især i løbet af den uge, hvor vi var i Tyskland og var sammen non-stop, gik det op for mig hvor irriterende han egentlig er, haha. Irritationsmomenter i et parforhold er virkelig en uudtømmelig kilde. Sådan er det vist bare, når man er to forskellige mennesker, der skal forenes i en nogenlunde velfungerende konstellation. Anywho, her kommer min liste:

Lasse irriterer mig, når han:

– skriver blogindlæg uden at læse korrektur. Jeg hader virkelig typos! Hvor svært er det lige at huske at læse en tekst igennem inden man trykker “udgiv”?!

– sætter sig med bar r**/svedige boxershorts i sofaen efter han har trænet. Ad!

– partout svarer nedladende når jeg stiller ham et reelt spørgsmål alá “Er du sikker på at vi skal den vej?”. Der har jeg virkelig lyst til at pande ham en!

– taber køkkenredskaber på gulvet og fortsætter med at bruge dem i madlavningen uden at skylle dem først.

– oversalter/overkrydrer aftensmaden. Det er egentlig tarveligt at blive sur, for han gør det jo ikke med vilje, det er nok bare et udtryk for at jeg er hangry.

– fortæller pinlige historier om mig til hans venner, uden at vi har afstemt inden om jeg gerne vil have dem luftet i offentligheden.

– ikke tager initiativ til at ordne praktiske ting derhjemme. Ok, så skifter jeg da bare elpærer/går ned med pant/gør køleskab rent igen. De mindre presserende ting ender tit på mit bord, måske fordi det irriterer mig mere, at de ikke bliver gjort!

– kommer hjem med bunkevis af sample-tøj fra Minimum. Vi har seriøst ikke plads til så meget som en G-streng mere i vores klædeskab!

– sætter sig ved sin computer som det første, når han kommer hjem. Du har seriøst lige siddet otte timer foran en skærm, og så kommer du hjem og gør det samme?! (I virkeligheden er det dog også en god ting, for så får vi klaret blog-relaterede opgaver inden det bliver sent..)

– glemmer at smide kontaktlinsebeholdere ud, så de i stedet ligger på kanten af håndvasken.

4 kommentarer

 • S

  3, 4, 5, 6, 7 og 9 :o

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, ja okay :D Hvor er det genialt! Men hey, så er Sidsel ikke alene om at være irriterende med de ting ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Begynder at føle mig som en mand i forklædning, når jeg altid deler flere irriterende træk med pigers kærester end piger selv, haha :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

loose fit is the new skinny fit