Min første uge hos Bloggers Delight – Sidsel & Lasse
Billeder fra Grand Opening i Salling

Min første uge hos Bloggers Delight

Processed with VSCO with hb2 preset

Lettere lurvet ansigtsudtryk på BD-kontoret.

Processed with VSCO with hb2 preset

Christina og Nana på den nye Starbucks på Store Torv i Aarhus.

Processed with VSCO with hb1 preset

På besøg i H&Ms showroom i Kbh. / De bedste sandwiches på Bernth & Co i Aarhus.

Processed with VSCO with hb2 preset

Fantastisk tartar på Steak Royal på Regnbuepladsen i Kbh.

Processed with VSCO with hb1 preset

Middag med stærkt blogger-hold!

Processed with VSCO with a5 preset

SS17 shoot med Minimum.

Processed with VSCO with hb2 preset

Bådtur med Ultimate Ears og en masse søde bloggere!

Processed with VSCO with hb2 preset

Udsigten fra min Kbh-residens på Frederiksberg.. not too shabby!

Processed with VSCO with hb2 preset

Laura AKA Generalen leder vejen. / Jeg skænker rosé på båden.

Processed with VSCO with hb1 preset

BD sommerfesten endte på Chateau Motel. 

Hold nu op, for en hæsblæsende uge, jeg har haft! Som de fleste af jer nok har set, stoppede jeg som PR & Marketing Coordinator hos Minimum ved udgangen af august. Grunden til det er selvfølgelig, at jeg i stedet skal starte en Aarhus-afdeling op for Bloggers Delight, hvor jeg her fra d. 1 september sidder som Project Manager. Til en start bliver det kun mig med en kontorplads hos Culture Workspace, så jeg skal virkelig agere blæksprutte og tage mig af en masse forskellige opgaver, der både involverer kontakt til de aarhusianske og jyske bloggere, kontakt med eksisterende og potentielle kunder hos BD, afvikling af workshops, foredrag og alt muligt andet. Så det bliver virkelig spændende at komme ordentligt i gang :)

Nå, men det skulle jo handle lidt om min uge – mandag og tirsdag kom Christina, som er Blog Community Manager hos BD, på besøg i Aarhus for at vi kunne arbejde sammen et par dage, have nogle møder og bare få sat mig lidt mere ind i arbejdsgangene. Og så inviterede Sidsel og jeg hende også på lasagne og rosé mandag aften :D Onsdag morgen tog Christina og jeg så til København for at jeg kunne komme med til nogle flere møder på kontoret, sige ordentligt hej til alle mine nye kollegaer og blive helt ajour med alt det nye. Aftenen stod på middag med nogle seje bloggere, som kommer til at være med i et nyt og spændende projekt, der bliver lanceret inden længe! I har måske allerede set lidt til Society B på Instagram, men ja, der kommer selvfølgelig mere info ;)

Det meste af min torsdag var faktisk dedikeret til Minimum, hvor jeg havde lovet at skyde lidt backstage video til deres sommer 2017-kampagne. Det foregik på og omkring Docken, der ligger ude tæt ved Nordhavn og det var virkelig nogle fede locations, vi kom forbi. Vejret var også sindssygt godt, så jeg gik rundt uden t-shirt på og solede mig, mens jeg filmede. Perfekt! Om aftenen var jeg inviteret til blogger-event af Ultimate Ears, som laver nogle helt vildt cool højtalere, der både kan tåle lidt tæsk og vand (hvilket de fik rigeligt af på den lettere gyngende bådtur, vi kom på!). Den stod på sushi, solskin og søde bloggerdamer, mens vi sejlede rundt omkring papirøen og det omkringliggende farvand. Virkelig en perfekt afslutning på torsdagen. Jeg var hjemme allerede kl. 20.30 og sad helt snalret og træt på min seng i lidt tid, inden jeg besluttede mig for at gå til køjs. Var helt brugt! Jeg overnattede i øvrigt i et sjovt værelse på toppen af en bygning på Frederiksberg, hvor en af mine nye kollegaer også bor – vildt god udsigt og et hyggeligt, lille sted. Jeg skulle egentlig have boet på hotel, men på grund af det stort anlagte Adidas-løb og en lægekonference i samme uge, var ALT udsolgt i Kbh. Med mindre man var klar på en køje i et mixed 8-mands værelse eller en 5000-kroner-dyr nat i en suite på de vildeste hoteller. Lidt utroligt, at alt kan være udsolgt på den måde i så stor en by som København – selv på Airbnb var der nærmest intet tilbage at leje!

Fredag holdt Bloggers Delight deres årlige sommerfest, som alle på kontoret havde gået og glædet sig til. Den startede kl. 15 med beer pong i gården, og kl. 18 satte vi os til bords hos Christina, hvor der var blevet pyntet op, lavet den sjoveste BD Jeopardy Quiz og ja, bare gjort rigtig meget ud af det. Jeg havde også selv skrevet en sang, fordi mine nye kollegaer havde bildt mig ind, at det var tradition, når nye medarbejdere startede. Men det var løgn! I virkeligheden var jeg den første nye medarbejder, der har skrevet en sang til en fest! Heldigvis blev min sang over Pokémon-melodien taget virkelig godt imod, så nu satser vi på, at det rent faktisk skal være en tradition fremover. Aftenen peakede på Chateau Motel, hvor der var blevet lejet et karaoke-rum til os. Det var virkelig sjovt, men også hjernedødt (som er det mest brugte københavner-ord!) varmt! Vi dansede og svedte helt vildt, og omkring kl. 3-4 stykker måtte vi takke af og slutte aftenen med en burger på Max Burger.

Lørdag brugte jeg på at pleje mine tømmermænd med lidt snask fra Kødbyens Mad & Marked inden jeg hoppede på et tog mod Aarhus igen. Resten af lørdag sad jeg bare og gloede træt på kattevideoer på nettet og ventede på at Sidsel skulle komme hjem fra Randers, hvor hun havde været hele dagen med bloggerpigerne. Vi gik vist i seng kl. 22.30 lørdag aften…. Vild ungdom! Men virkelig rart at sove læææænge om søndagen :D

6 kommentarer

 • Charlotte

  Hej med jer :)
  Vil bare lige fortælle jer hvor godt et stykke arbejde, jeg synes I laver!
  Jeg er vild med jeres blog! Ser jer helt vildt tit rundt i byen, og er næsten altid lige ved at sige hej, fordi man efterhånden næsten føler at man kender jer :D haha. Men ofte ender det nok mest af alt i en underlig grimasse.
  Synes bare lige I fortjener et klap på skuldrene for at være tilpas cool, tilpas nede på jorden og rigtig dejlige til at give Aarhus-fifs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Charlotte :) TAK hvor er du sød! Det var da en herlig kommentar.. så er vores aften lige blevet 20% bedre! Du må gerne sige hej næste gang, så skal vi nok sige hej tilbage ;) Mega tak for kommentaren og god aften til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jo, det er først til efteråret i 2017 – men vi har fået at vide, at vi skal være ude i god tid med at høre de forskellige virksomheder ad, så tænkte at det nok ikke skadede at skrive allerede haha :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Jamen det skader bestemt ikke! Men ja, jeg kan ikke rigtig love noget på nuværende tidspunkt desværre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hvor lyder det super fedt med opstart af kontor i Aarhus! Jeg tænkte på, om du ved noget om, hvorvidt BD måske kunne have brug for en kommunikationspraktikant til Aarhus kontoret til næste efterår? ;-) Jeg skal nemlig ud og finde en praktikplads i forbindelse med min MA, og det kunne jo være for vildt hos BD i Aarhus, nu når jeg læser på AU :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Victoria :) Ja, synes også det er vildt fedt! Især fordi jeg har fået æren af at stå for det, hehe ;) Jeg tror, det er lidt for tidligt at sige lige nu, da det hele stadig er så nyt. Men altså, du tænker efteråret 2017, ikke? For til den tid kunne det sikkert sagtens tænkes. Er nok nødt til at se tiden lidt an. Men personligt synes jeg da, det kunne være super sjovt at få en praktikant på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra Grand Opening i Salling