Aarhus Street Food – Sidsel & Lasse
Must-have: Vans

Aarhus Street Food

aarhus street food mad (3)a

aarhus street food mad (1)a

aarhus street food mad (13)a

aarhus street food mad (2)a

aarhus street food mad (12)a

aarhus street food mad (5)a

aarhus street food mad (9)a

aarhus street food mad (7)a

aarhus street food mad (11)a

 

Utroligt nok har vi ikke fået besøgt Aarhus Street Food før nu – enten har vi ikke haft tid, eller også har der været dårligt vejr eller noget andet i vejen for, at vi skulle gå derhen. Mine forventninger til stedet har været lidt blandede, mest fordi Aarhus før har forsøgt sig med street food koncepter med lidt svingende held. Eksempelvis måtte Øboderne droppe deres idé efter blot få uger – ærgerligt og lidt skuffende.

MEN – Aarhus Street Food leverer varen. Det synes vi i hvert fald :) Super hyggelig stemning, godt udvalg, fin plads (i modsætning til eksempelvis Papirøen) og rigtig fin indretning. Vi prøvede en Meat Lover-tallerken fra Tatashe og en salat med kylling fra Báhn Mì Bandits – virkelig lækre retter, begge dele – selvom salaten viste sig at have syltet chili ovenpå, hvilket måske liiige blev stærkt nok (i hvert fald for Sidsel!). Den smagte dog skønt. Vi delte en postevand og sluttede af med en kop cappuccino til deling fra den hyggelige Mokkahouse, som serverer kaffe til rigtig fine priser (se billedet ovenover). Alt i alt kom vi af med 205 kroner, hvilket måske var lidt i den dyre ende, portionerne taget i betragtning. Kaffen kostede 30 kr., vandet 15 kr. og maden fra Tatashe og Báhn Mì Bandits kostede hhv. 110 og 50 kr. Ikke vildt dyrt, men heller ikke helt billigt, hvis man sammenligner med stederne i og omkring Latinerkvarteret. Maden og stemningen fejlede bestemt intet, især ikke på en solskinsrig søndag, og det er helt sikkert ikke sidste gang, vi sætter vores ben på Aarhus Street Food.

Har I været der, og hvad synes I om hele konceptet (og priserne)? :)

 

6 kommentarer

 • Stinna

  Jeg var der med mine forældre kort efter åbning! Var egentlig positiv, men desværre var der ikke så meget åbent!
  Jeg var ret overrasket over det generelle prisniveau, da jeg inden havde set noget omkring at en del af konceptet var at man alle steder skulle kunne købe et måltid til omkr.50kr… Det var bestemt ikkr tilfældet!
  Vi endte også hos tatashe, men med en ret skidt oplevelse! Forkerte og kaotiske ordrer. Sjusket og ingen value for money! Vi betalte omkr 90kr Per person for en lille tallerken med en smule kedeligt kød, og lidt tilbehør uden smag. Det eneste der smagte af noget var den meget dominerende jerk-marinade… Nøj de klatter var voldsomme for min far! De glemte plaintains på to tallerkner… Ellers noget jeg havde set frem til…!
  Vi var ret skuffede.. Når man så samtidig skal spise af engangs service osv…
  Har hørt fra flere at meget af maden simpelthen ikke tilsvarer prisniveauet!
  Synes det er Ærgeligt og håber virkelig at de kommer efter det… For elsker konceptet og streetfood…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hold da op, det var også en uheldig oplevelse, lader det til! Jeg synes faktisk vores mad fra Tatashe var glimerende.. måske havde de en off-dag, da I var der. Men det er selvfølgelig ikke i orden! Men ja, jeg vil give dig ret i at et-måltid-for-50-kroner-konceptet ikke rigtig er at finde, og ja, priserne er bare lidt for høje. Forhåbentlig bliver det meldt tilbage til dem :) For stemningen er bare så hyggelig dernede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg synes også det er nogle spændende og lækkre retter de har at byde på, men synes portionerne er små i forhold til prisen – den måtte godt lige få et lille hak ned igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Helt enig! Enten et hak op i portionsstørrelserne eller et hak ned i prisen, tak :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Vi fik confiteret andeburger som endte på 90.- med ost. Den bedste andeburger, jeg har smagt! Selvom den var lidt dyr var den stor og mættede så meget, at man ikke ville kunne spise fries :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Den har jeg faktisk også fået prøvet! Jeg synes den var fin, men til 90 kroner, ja, der ville jeg hellere lige ha’ smidt lidt oveni og så fået en hel menu hos f.eks. Burger Shack :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must-have: Vans