Aarhus Street Food

20% hos Boozt kun i dag!

boozt favourites

1: Second Female til 899DKK 2: Selected Femme til 1300DKK 3: Stine Goya til 2600DKK 4: Wood Wood til 900DKK 5: Filippa K til 1500DKK 6: Ganni til 1399DKK 7: Selected Femme til 599DKK (alle priser er uden fratrukket rabat)

Spar 20% på strik og kjoler hos Boozt – kun i dag med koden: 20THURSDAY

Ja, det er jo nok ikke hos os, at I har læst det først, haha! Men der er altså 20% på næsten al strik og alle kjoler på Boozt i dag :) Ret god timing, hvis du spørger mig – selvom vejret er godt lige nu, så varer det ikke længe, inden vi skal til at finde strømpebukser og striktrøjer frem for at holde varmen. Jeg er selv ret vild med idéen om at style en lang kjole med en stor strik over. Det giver et fint og feminint look, synes jeg :)

Brug koden 20THURSDAY og vær opmærksom på, at det ikke gælder udsalgsvarer, og at du skal købe for min 999DKK. Følgende brands er undtaget fra rabatten: Tiger of Sweden, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, BOSS, By Malene Birger, Day, Busnel, Barbour og Odd Molly.

Indlægget indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Aarhus Street Food