20% hos Boozt kun i dag!

Kaibosh store, Aarhus

kaibosh store aarhus (9)a

kaibosh store aarhus (1)a

kaibosh store aarhus (3)a

kaibosh store aarhus (4)a

kaibosh store aarhus (5)a

kaibosh store aarhus (6)a

kaibosh store aarhus (8)a

Hvor gennemført er den nye Kaibosh-butik i Aarhus lige? Butikken åbnede for et par måneder siden, og vi er så meget fans! Butikken ligger i Klostergade 16, og vi har faktisk gået forbi den mange gange. Forleden besluttede vi os så endelig for at kigge ind, da vi havde lidt ekstra tid på hånden. Og vi var virkelig imponerede – både over deres udvalg af briller og butikkens konceptuelle indretning. De har et hav af seje modeller – også nogle, der måske er lidt for vilde til os ;) Men vi var overraskede over, at de vovede 70’er-inspirerede solbriller, som man ser alle vegne lige nu, faktisk tiltalte os. Sidsel prøvede nogle seje tinted solbriller, der fik hende til at ligne Olivia Wilde i ‘Vinyl’-serien – mega babe! Jeg selv prøvede også et par, der til gengæld fik mig til at ligne Johnny Depp i Fear and Loathing in Las Vegas – virkelig sjovt, men måske også lidt over the top i forhold til hvad jeg kan vove mig ud i :D

Butikken kan også bryste sig af virkelig god service. Alle stel kan laves med både brilleglas og solbrilleglas – og i forskellige farver. Og hver brille har en historie som medarbejderne gerne fortæller nærmere omkring over en kop kaffe (som selvfølgelig serveres i custommade Kaibosh-kopper!). Og så fortalte Sinan, der er butikchef i Kaibosh, at man hver torsdag mellem kl. 10 og 18 kan få taget en gratis synsprøve i butikken (hvilket Sidsel vist skal benytte sig af – hun har nemlig gået lidt tid og følt, at hendes syn måske ikke var 100% optimalt). Så det bliver spændende at prøve :) Med de priser, Kaibosh kører med, kunne hun i hvert fald sagtens finde på at anskaffe sig et par seje briller. Alle priserne kan I se på Kaibosh’ egen side eller nede i butikken i Klostergade. De kører en smart system, hvor stellene er inddelt i priskategori og pristrin alt efter om man skal have styrke i glasset eller ej.

Hvis ikke I har besøgt butikken endnu så sving forbi, næste gang I befinder jer i Latinerkvarteret – der er altid kaffe på kanden :) Og så lige lidt bonusinfo: hvis I skriver jer op til Kaibosh’ nyhedsbrev i en af de danske butikker har I chancen for at vinde en smuk Velobarista Bike – læs mere her. Og bonus, bonus – hvis man er medlem af studenterforeningen ANSA, har man mulighed for at få 200 kr i rabat på et valgfrit Kaibosh-produkt.

 

Sponsoreret indlæg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% hos Boozt kun i dag!