Skal man have hemmeligheder for hinanden i et forhold?

aarhus lately

PR-foto

D. 1 oktober kl. 12.00 slår Aarhus Central Food Market dørene op på Skt. Knuds Torv 7-9, og vil derefter have åbent onsdag til søndag fra kl. 12 til 19. Det nye madmarked kommer til at tilbyde aarhusianerne mulighed for indkøb af de daglige delikatessevarer lige fra kød, fisk og grønt til kaffe, kage og grød. Blandt andet er det blevet afsløret, at La Cabra, CANblau, LETZ sushi, Kähler smørrebrød og StoneBros kommer til at åbne boder på det nye marked. De fleste af navnene kender I nok allerede, men StoneBros er nye på banen og tilbyder et gennemført Palæo-koncept med gluten- og laktosefri mad. Spændende!

Læs mere om markedet her.

Capture
“Og så levede de lykkeilgt til deres dages ende. Den historie er godt reklameret, men for det meste er dette jo kun starten på historien – ikke slutningen. I forestillingen fortæller vi de historier, som sker bag lukkede døre, men jo som er virkelig vigtige for vores lykke.“ – sådan siger Louisa Field, som er producenten bag den nye danseforestilling ”Happily ever after”, der handler om, hvad der i virkeligheden sker i parforholdets tosomhed. Forestillingen har premiere denne uge!

Læs mere og find billetter her.

icelandic_thumb

Fra oktober til november udstiller ARoS på ny i deres ARoS FOCUS//NEW NORDIC-afdeling, og denne gang er turen kommet til udstillingen ”Love Conquers All!” af kunstnertrioen The Icelandic Love Corporation. Udstillingen består af seks værker, som er en blanding af installationer med video, lyd og lys, skulpturer og performancekunst. Værkerne kredser om involverende nordisk kunst tilsat humor, feminisme og ikke mindst kærlighed, og tre af de seks værker er lavet særligt til udstillingen på ARoS.

Læs mere om udstillingen her.

14238137_555022891350261_253044036685966750_n
d. 22-23 oktober afholdes for første gang fødevarefestival i Den Rå Hal på Godsbanen – det bliver så sejt! Måske lyder fødevarefestival lidt tørt, men det er det altså ikke. Der kommer til at være street food boder, mulighed for at møde fødevareproducenterne og for at kigge nærmere på plantager, biodynamiske landbrug, design, økologisk frugt, sydesalt, økologisk- og biodynamisk vin, økologiske grøntsager, friland, krydderurter, lakrids, fisk, delikatesser og aaalt muligt andet.

Læs mere om fødevarefestivalen og priserne her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal man have hemmeligheder for hinanden i et forhold?