Sidsel og Lasse 2014 – Sidsel & Lasse
Minimum Cami Swing Dress

Sidsel og Lasse 2014

paris-ny-12a

7fb3054b361b5f7315f51416e0c4d0e2

paris-ny-4a

b7c6081b5722d46f0edf1518cf6e8a1e

Måske kan I huske dem? Vores kæresteføljeton-indlæg! Vi havde jo besluttet os for at skrive et indlæg fra hvert år af vores forhold fra 2009 og frem til i dag. Sidste indlæg udgav vi i midten af 2014, og det handlede jo så om 2013, da 2014 endnu ikke var ovre på det tidspunkt. Og efter det er vi faktisk gået lidt i stå med føljetonen. Det laver vi om på nu! Det har jo været sådan, at vi har skiftes til at skrive indlæggene, sådan at Sidsel eksempelvis skrev om 2013 og jeg om 2012. Det vil altså sige, at det er blevet min tur igen. Her kommer vores og min beretning om Sidsel og Lasse anno 2014. Et år, der bød på mange gode ting for os, men også et år, hvor vi (igen, igen) skulle opleve at bo adskilt og køre langdistanceforhold.

Vores 2014 startede ud i både rejsens og studiets tegn. Jeg var i gang med min kandidat i Medievidenskab, og sad og skrev eksamensopgave da 2014 startede. Sidsel lagde ud med at tage til Sri Lanka med sin veninde – totalt snyd! I kan i øvrigt læse mere om hendes tur her og her.  Da hun kom hjem, startede hun i praktik hos Designit i Aarhus, så der var fuld fart på studielivet og det hele for os begge. Jeg var også lige stoppet hos H&M og havde fået mit første studierelevante job som Online Marketing Assistant hos Student Media, så der skete en hel del i januar måned. Jeg kan huske, mange spurgte mig om, hvordan det kunne være, at Sidsel var taget ud at rejse uden mig. Dertil svarede jeg, at Sidsel havde tid, råd og lyst (det havde hendes veninde, som var med, også) og at jeg havde lyst, men ikke rigtig tid og råd. Haha. Så selvfølgelig skulle hun da bare tage af sted!

Heldigvis blev der dog også tid til, at vi kunne tage på en rejse sammen – det blev dog til en lidt mindre eksotisk destination – Berlin. Vi har efterhånden været i Tyskland sammen en del gange, og jeg husker denne tur som en rigtig god én, hvor vi for alvor blev vilde med landet og i særdeleshed Berlin. Det var også her, vi startede vores tradition med at få taget photobooth-billeder på alle vores rejser, hvis vi kommer forbi en fotobod. Hvis det da ellers hedder det på dansk?

Månederne efter gik ret hurtigt med at studere, arbejde, drive bloggen, deltage i forskellige events og ja, alt muligt stads, som man fylder hverdagen med. I disse måneder søgte jeg også praktikplads, og i slutningen af juni fik jeg, mens jeg var på indkøb og stod i Føtex’ frostafdeling (!), besked om, at jeg havde fået en praktikplads hos Koncern TV og Filmproduktion…… i København! Åh åh. Det betød, at Sidsel og jeg for tredje gang i vores forhold skulle til at bo adskilt i et halvt år. Sidsel tog det sindssygt pænt, selvom hun nok inderst inde havde håbet, at jeg ville finde en praktikplads i Aarhus. Men sådan skulle det altså ikke gå. Som sagt, så gjort – i august måned flyttede jeg til København. Jeg havde været så heldig at finde et ledigt værelse hos en ven helt centralt i København og ret tæt på min praktikplads. Så det var perfekt! Men godt nok en meget, meget mærkelig følelse at flytte fra Sidsel, som blev boende i vores fælles lejlighed, mens jeg var i København.

Månederne i København gik forholdsvist stærkt, fordi der bare var så mange indtryk og nye ting og mennesker at forholde sig til for mit vedkommende. Jeg undlader lige at skrive et par ting, for ellers bliver dette indlæg meeeget langt – men vi fik da også klemt Northside Festival, en tur til Italien (for Sidsels vedkommende) og to bryllupper ind, inden jeg rykkede til hovedstaden. I Aarhus var Sidsel gået i gang med at skrive sit speciale – hun har altid lige været ét år foran mig i uni-ræset, fordi hun startede i 2009, hvor jeg først startede i 2010. Så på en måde var det egentlig også OK at Sidsel bare gravede sig ned i specialeverdenen, mens jeg gav den gas med praktikken. Alligevel var det også ret hårdt, for vi så måske kun hinanden 2-3 gange om måneden i et par dage ad gangen. Vi vidste, at hvis der bare var én weekend, hvor den anden havde planer, ville der gå to uger, inden man kunne se hinanden igen. Vi vidste også godt, at vi jo for søren ikke kunne bruge hver eneste weekend i et halvt år KUN på at se hinanden. Så det måtte blive, når vi begge havde tid. Heldigvis startede vi lidt ”blødt” ud med en skøn tur til Paris i en lillebitte Airbnb-lejlighed kun et par uger efter at jeg var startet hos Koncern TV i praktik, så det gjorde da det hele en lille smule lettere. Vi har ikke været i Paris sammen (eller hver for sig) siden, men det er en by, vi virkelig gerne vil tilbage til. Og derudover kom vi selvfølgelig på en masse skønne dates i København – bl.a. besøgte vi Cisternerne. Så vi forsøgte at få det absolut bedste ud af den tid, vi trods alt havde sammen.

I oktober havde jeg fødselsdag, hvor jeg fyldte 26. Jeg kan tydeligt huske dagen, som startede på Koncern TV med flag og morgenmad. Om eftermiddagen hoppede jeg på et tog til Aarhus, hvor jeg brugte nærmest halvdelen af turen på at skrabe hundelort af min sko, da jeg jokkede i den største lort lige før jeg skulle på toget. Helt fantastisk. Derudover var toget også omkring 20 minutter forsinket, så Sidsel og min familie sad trofast og ventede på mig, da jeg kom halsende ind på St. Pauls Apothek. Det endte med at være en super hyggelig aften, heldigvis :) Noget andet, jeg husker fra min tid i København er de meget populære ”Når en jyde flytter til København”-indlæg, som vi fik skrevet et par stykker af. Vi syntes også selv, de var meget sjove, men vi havde ikke regnet med, at de ville blive taget så godt imod, som de gjorde. På grund af de indlæg, var 2014 faktisk det år, vi satte rekord i besøgende på bloggen. En rekord, vi ikke har stukket siden.. haha :) Jeg gik også til crossfit i tre måneder sammen med Helse Matilde, hvilket der kom nogle (lettere grænseoverskridende) indlæg ud af fra min side. Hvis jeg skal fremhæve ét indlæg, Sidsel skrev i 2014, så er det dette om økonomi og prioritering, som blev det mest læste det år – endda mere end jyde i kbh-indlæggene! Det syntes vi var sjovt og fedt, at I tog så godt imod det. Noget andet, I også tog godt imod, var min video, hvor jeg lagde en make-up med juletema på mig selv. Den fik godt nok god respons, haha! Den kan I se her.

I december blev Sidsel færdiguddannet kort før jul, og jeg flyttede tilbage til Aarhus d. 20 december, så da det blev juleaften, var alt i den skønneste orden igen. Vi var ved at være klar til et nyt år med en masse spændende eventyr, udfordringer og selvfølgelig masser af blogindlæg. Men det må Sidsel fortælle mere om i næste indlæg i vores kæresteføljeton!

I kan læse alle indlæg i føljetonen her: 200720082009 #12009 #22010201120122013201420152016

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimum Cami Swing Dress