H2O unisex capsule collection - Sidsel & Lasse
Et nyt kapitel

H2O unisex capsule collection

h2o capsule2

h2o capsule

Sponsoreret indlæg

Det ikoniske H2O er klar med en lille unisex kollektion, ganske enkelt navngivet CAPSULE, som med tre styles (shorts, sweatshirt og t-shirt) hylder det danske mærkes rødder. Der er lagt vægt på den fine bomuldskvalitet og de iøjnefaldende farvekombinationer, som H2O i sin tid blev kendt for.

Design, kvalitet og pasform på de tre styles er opdateret og tilpasset, sådan at de også passer ind i den moderne garderobe og ikke bare bliver et sjovt levn fra fortiden, men en genfortolkning af et klassisk retro-brand og alt det, som H2O står for.

Jeg kan helt klart se mig selv kombinere især sweatshirten og t-shirten med noget mere klassisk og tidløst for et sejt, sporty og moderne look. Det er vel næppe gået nogens næse forbi, at sportswear-indflydelsen på både herre- og kvindegarderoben er på sit højeste lige nu, og der synes jeg, H2O rammer rigtig godt ind i den trend.

Den nye kollektion rammer udvalgte butikkerne torsdag den 29/9-2016 kl. 12.00 og bliver blandt andet forhandlet i S.T Valentin i Aarhus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt kapitel