Nyt på Tictail + info om Secondhandmarked - Sidsel & Lasse
H2O unisex capsule collection

Nyt på Tictail + info om Secondhandmarked

Skærmbillede 2016-09-26 kl. 09.41.50

 

Det er blevet tid til den årlige efterårsoprydning i garderobe, kasser og skabe. Og i den forbindelse har jeg sat lidt nye sager til salg på vores Tictail. Som altid er der en fast flat rate på porto på 25 kr. og jeg sender som udgangspunkt varen dagen efter et salg (sendes som alm. brev). Hvis I savner info om en bestemt vare er I velkomne til at skrive spørgsmål m.v. enten som besked på Tictail, i kommentarfeltet til indlægget her eller til vores mail sidseloglasse@gmail.com.

Udover sagerne på Tictail har Lasse og jeg samlet en masse tøj sammen, som vi tager med og sælger på Secondhandmarked på Forlæns & Baglæns d. 23 oktober fra kl. 13 til 17.30. Min søde medstuderende, Sofie, har arrangeret tøjsalget, og jeg er sikker på at det bliver rigtig hyggeligt! Der er cocktails til de første, der dukker op, og sprøde toner hele dagen + arrangementet er gratis. Og så er Forlæns & Baglæns jo bare den hyggeligste lokation :) Så vi håber I har lyst til at tage en ven under armen og slentre en tur op i Jægergårdsgade d. 23. Jeg lover at vi har en maasse godt med. Og det har Michelle og Michella i øvrigt også ;) Hold øje med eventsiden, da det løbende vil blive røbet, hvem der sælger ud af garderoben på dagen.

Happy shopping. Håber vi ses! :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H2O unisex capsule collection