H&M Modern Essentials AW16 - Sidsel & Lasse
Nyt på Tictail + info om Secondhandmarked

H&M Modern Essentials AW16

modern essentials hm

Kollektionen er tilgængelig på HM.com nu

Igen har den gode David Beckham udvalgt sine favoritter til den ultimeative efterårs- og vintergarderobe til den morderne mand. Og det har han gjort rigtig godt, synes jeg! Klassiske og meget anvendelige styles holdt i mørke toner uden at det hele bliver sort og gråt. Ovenfor har jeg så valgt mine favoritter ud af Beckhams favoritter – lidt meta, but you get the point! Efter min mening er overtøjet i kollektionen det, der virkelig løfter den op på det højt niveau – især til de priser! Uldjakken i øverste venstre hjørne koster eksempelvis kun 499 kroner. Det er da en pris, der er til at forstå! På hm.com har de lavet en ret sej side til kollektionen, hvor I også kan se en lille, sjov film med David Beckham og Kevin Hart, som har dannet makkerpar i kampagnerne omkring de sidste par Modern Essentials-kollektioner :)

2 kommentarer

 • Mads

  Den mørkeskjorte anden øverst i højre hjørne findes ikke på deres hjemmeside. Blev den ikke releaset alligevel eller kommer den først senere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Mads :) Mit bud er, at det er fordi, den er udsolgt. Men det kan måske også godt være, det er fordi, den kommer senere. Men jeg tror, den skulle være kommet nu, hvis det var.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på Tictail + info om Secondhandmarked