Rejse-fuckups

H&M Studio AW16 outfit

hm studio outfit (6)a

hm studio outfit (1)a

hm studio outfit (5)a

hm studio outfit (2)b

H&M Studio bukser (grå her) og bomber (sponsoreret), COS støvler (gammel sæson)

Har faktisk gået og glædet mig til at kunne tage noget mere efterårsagtigt tøj (og især overtøj) på. Det kan måske lyde lidt mærkeligt, for hvorfor skulle man ikke bare sætte pris på det fantastiske sensommervejr, vi har været så heldige med? Men altså, på et tidspunkt får man bare lyst til at hive uldjakkerne, de store striktrøjer og de lange bukser frem fra gemmerne :) I forhold til beklædning er efteråret uden tvivl min yndlingssæson – koldt nok til at have de seje jakker på, men ikke så koldt at man skal pakkes ind i uld fra top til tå :D

Selvom min frisure pt. er ret sommerlig, tror jeg faktisk, jeg vil prøve at beholde den vinteren over – så må vi se, om jeg skal ha’ lidt længere hår igen i 2017 ;) Tak fordi I gider lytte på mine tanker om mit hår :D (det kan jeg love jer, at Sidsel blev træt af for flere år siden…. haha!)

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejse-fuckups