Cat in a candy store - Sidsel & Lasse
Ugen i billeder

Cat in a candy store

sidsel kaibosh solbriller (3)a

sidsel kaibosh solbriller (1)a

sidsel kaibosh solbriller (2)a

Frakke fra Totême, solbriller fra Kaibosh (sponsoreret), strik fra Bimba y Lola, nederdel fra Mads Nørgaard (sponsoreret), sko fra & Other Stories

 ..hedder mine nye solbriller. I forlængelse af vores besøg i Kaibosh-butikken var vi så heldige at få lov til at vælge et par briller og et par solbriller. Og nøj, hvor var det svært! Når én, der er så vægelsindet som jeg, får at vide, at der er frit valg på alle hylder – og at alle briller i øvrigt kan laves som solbriller og omvendt OG i forskellige farvede glas – så imploderer éns hjerne altså en lille bitte smule. Selvfølgelig på den bedst tænkelige måde, but still! Tre butiksbesøg senere nåede jeg dog frem til at Cat In A Candy Store Remix og jeg skulle være venner. Jeg havde faktisk takket nej til briller, fordi mit syn ikke rigtig fejler noget, men af ren nysgerrighed fik jeg taget en synsprøve alligevel. Og fandme om jeg så ikke havde bygningsfejl! Skulle aldrig ha’ taget den prøve, haha. Men på den lyse side fik jeg et par dødpæne briller med hjem. Så nu må jeg øve mig i at være typen, der går med briller. Og så er det slut med at synge brillesangen*, for at drille Lasse. Det er måske også på tide, når man er sidst i tyverne…

*Cola, cola, colabund, du har briller, du er dum. Hinke, hinke, hinkesten, du har briller, du’ til grin. Hey hey hey!

2 kommentarer

 • Thea

  Hej Sidsel!
  Jeg er helt tosset med din smukke frakke, men jeg kan jo se, at den er liiidt pricy.. Tænker du mon, at den er varm nok til de kolde vintermåneder? (Hvilket kunne retfærdiggøre at bruge lidt penge på den ;))
  Kh. Thea

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hej Thea :) Den er også et af af mine allerbedste frakkekøb til dato. Er så glad for den! Og så var jeg så svineheldig at få frakken til halv pris hos Storm sidste vinter :D Men må desværre skuffe dig – den har ikke for, så den er ikke så varm :/ Men til gengæld er der rigelig plads i den til at man kan have en tyk trøje under, så jeg bruger den også, når det bliver rigtig koldt.
   Et lille tip, hvis du kan vente – Totême plejer at have 25% rabat på alt på black friday, så er den knap så pebret ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen i billeder