Når man bekymrer sig

Bank Detox Eksperiment #2

Sponsoreret indlæg


Så er vi nået til næste vlog i rækken, som vi udgiver i samarbejde med Nordea. Til de af jer, der ikke har set første video, kan vi fortælle, at vi har sagt ja til at deltage i et såkaldt Bank Detox Eksperiment. Eksperimentet indebar, at vi hele sidste uge ikke måtte benytte os af nogen som helst bankrelaterede services. Nordea vil nemlig gerne have os til at reflektere over, hvad banking betyder for os, og hvordan det påvirker vores hverdag.

Som I kunne se i sidste video, startede vores detox-uge med boligfremvisning – vi havde nemlig fundet en lejlighed, vi gerne ville kigge nærmere på. Og allerede her blev vi konfronteret med manglen på den rådgivning, vi normalt er dybt afhængige af, når vi vurderer, om en bolig kunne være noget for os. Senere på ugen stødte vi på et par situationer, der blev besværlige på et helt lavpraktisk plan. Det er ikke helt nemt at købe ind og få en normal hverdag til at glide, når man ikke har adgang til sin konto og ikke kan komme i kontakt med nogen fra banken! Hvilke udfordringer, ugen bød på, kan I se i videoen ;)

   

4 kommentarer

 • Trine

  Jeg synes, i modsætning til Pernille, at det er nogle spændende indlæg og hyggelige videoer, der indtil videre er kommet ud af dette lille eksperiment. Synes kun, at det er sjovt, at I takker ja til denne form for reklame – det er jo lidt anderledes. Thumbs up herfra! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Årh Trine, tusind tak! Det er vi sgu glade for at høre :) Vi er jo altid lidt spændte på, hvordan vores samarbejder bliver modtaget. Og det er selvfølgelig ikke fordi at man SKAL kunne li’ det hele, vi prøver bare at gøre det personligt og vedkommende, men ja, det er jo forskelligt, hvordan folk tager imod det. Men hallo, mange tak for kommentaren og rigtig god weekend til dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Mastors

  Det er altså et lavpunkt for jeres blog, sorry to say. Reklamer er fair nok, for det er da fedt at kunne tjene på bloggen… Men det her er bare virkelig falsk sat op, og det pryder ikke blogs – og slet ikke jeres, som ellers opretholder et unikt, sandt image.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Pernille :) Æv, det er jeg ked af at høre. Det er selvfølgelig helt fair, at du har det sådan. Vi syntes, det var et sjovt eksperiment at deltage i, selvom det jo nok ikke var noget, vi var hoppet ud i på egen opfordring. Samtidigt tænkte vi, at det var en god mulighed for at inddrage dig og vores andre læsere i vores hverdag og de ting, der ligger os på sinde for tiden i forhold til f.eks. lejlighedskøb som i den første video. Det er klart, at selve udfordringen og eksperimentet er opsat, men vi synes sagtens, vi kan stå inde for samarbejdet og indholdet i vores videoer og indlæg. Men det er selvfølgelig ærgerligt, at det ikke lige ramte dig. Heldigvis er det jo dit eget valg, om du vil læse indlægget og se videoen.

   Jeg håber, vi fremover kan lave noget indhold, som du synes passer bedre til vores blog. Vi er bestemt glade for, at du ser vores blog-image som sandt og unikt, og det vil vi selvfølgelig gerne opretholde. Så tak for din kommentar og god aften til dig :)

   Vh Lasse

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bekymrer sig