Bank Detox Eksperiment #2

Bobby Janco jewelry (+rabatkode)

bobby janco 2

Sponsoreret indlæg

Bobby Janco ringe: Kroos ring, Palm ring

Jeg har allerede flashet mine nye ringe fra danske Bobby Janco én gang her på bloggen, men jeg tænker, at I godt kan tåle at se dem igen ;) Ville nemlig lige fortælle lidt mere om brandet, som er startet af Alexander Janco med den tanke, at alle mænd – uanset alder og stil, skal kunne finde et smykke, han har lyst til at bære. Det er altså tidløse og rene designs, der stadig har den kant, som kan give lidt ekstra til dit look. Alexander syntes, at udvalget af herresmykker var for smalt, så han satte sig for at  lave en ny linje med fokus på især ringe, som skulle udfylde den plads. Det er en tanke, jeg kan forstå, og som jeg egentlig også er enig i. Ud over ringe, laver Bobby Janco også halskæder og armbånd, der er mindst lige så seje! Tjek hele udvalget ud her.

Og hey, jeg lovede jo at skaffe en rabatkode til jer! Med koden sidsellasse10 kan I spare 10% på hele sortimentet. Den gælder til og med d. 11/11 2016.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Bank Detox Eksperiment #2