Samtaleglimt fra vores parforhold - Sidsel & Lasse
Weekday Way Jeans

Samtaleglimt fra vores parforhold

I har været en del, der har efterspurgt indlæg med sms-korrespondancer alá Mig & Danielle. Problemet er bare, at Lasse og jeg gerne fører en samtale på tværs af Facebook, SMS, Snap og Instagram (fordi vi er så SoMe-agtige, you know.. ;) ). Så ofte er det et puslespil af billeder, tekst og internt volapyk. Men jeg har gravet lidt rundt og fundet et par tråde, som kan give et indblik i vores daglige kommunikation. Det kan være, I kan genkende nogle af emnerne :)

Det nye koncept “Fad&Fad” // Vi freaker en smule ud over at have budt på en bolig

sms1

Klassisk korrespondance mellem Lasse og jeg, når vi er inviteret til event! // Altid optur at have rester med hjem – især når det er bøf med løg ;)

sms2

I en periode kunne min telefon ikke genkende Lasses emojis, og de blev i stedet til en lang række spørgsmåltegn, der fik ham til at lyde som overly attached girlfriend på skrift! // Vi er normalt ikke tilhængere af at retouchere billeder til ukendelighed, men af og til kan det naturalistiske blive en tand for naturligt – Lasse tog sagen, eller bumsen, i egen hånd.

sms3

Lasse har længe været plaget af forkert emoji-brug, fordi han insisterer på at have android…

sms4

Vi havde det vildt over Kanyes nye video // Lasse havde svært ved at vælge solbriller, indtil det gik op for ham, at han er en material boy ;)

sms5

8 kommentarer

 • Det her fik mig til at grine – ret sjovt at få et indblik i en “anden” side af jeres parforhold :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Dejligt at høre, at indlægget ikke ramte helt ved siden af! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  I lååååååve it! Help a bumsy nigga out, jeg dør

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Haha I know.. det svar grinte jeg også ret meget over!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker den her slags! Mere :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Hvad dælen skal vi bruge det her til??? :D normalt synes jeg egentlig, I rammer plet med mange af de indlæg, I smider op. Måske lige pånær, når der dukker et par sposorerede indlæg op, der stikker lige lovligt meget ud.. . ;) men her kan jeg godt nok ikke forstå, hvordan det kan være interessant for os at se en intern korrespondance mellem jer to. sorry to say. Men måske jeg bare er ved at blive gammel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Nu læser folk jo med af forskellige årsager, Kristian ;) Fair nok hvis lige netop dette indlæg ikke interesserer dig, men så har du heldigvis friheden til klikke videre til noget andet, der er mere dig.
   Vi lavede indlægget her, fordi ganske mange havde nævnt, at det kunne være sjovt at se. Så forhåbentlig er der nogen, der kan bruge det til noget.

   Ps. Man er ikke gammel, når man er 94’er ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekday Way Jeans