Bobby Janco jewelry (+rabatkode)

Weekday Way Jeans

weekday-way-jeans-a

Sponsoreret indlæg

Weekday Way Jeans Overdye 399,- /  Weekday Way Jeans Black 299,-  /  Weekday Way Jeans Blue 399,-

Jeg har ikke købt jeans i lang tid. Sidst jeg gjorde, var det et par Levi’s i en genbrugsbutik, og det er helt klart de løsere jeans og bukser, jeg har grebet ud efter det sidste lange stykke tid. Tror simpelthen mit mætningspunkt for skinny jeans, der sidder klinet ind til benet, er ved at være nået for nu. Derfor har jeg også længe været på udkig efter et alternativ, der stadig er relativt slim, men med en anelse mere plads og mindre elastan. Og nu har jeg endelig fundet dem! Weekdays nye “Way”-model er ret genial. De kalder den selv for en mom jean, men jeg synes den lægger sig et sted mellem mom og skinny jeans. Stoffet er tykt, pasformen god og så det bedste af det hele – materialet er 98% økologisk bomuld. Tænk hvis det snart gør sig gældende for alt tøj. Jeg håber det! Hvis I er på jagt efter nye jeans, så vil jeg anbefale at tjekke “Way” ud. God kvalitet til en god pris :)

Indlægget indeholder affiliate links

   

9 kommentarer

 • Mette

  Tak for tippet af de flotte jeans! Hvor er din flotte jakke fra? :)
  På forhånd mange tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Selv tak! :) Det er en ældre sag fra Acne (“meta shearling jacket”).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Så fede! Og dejligt at se at flere og flere går økovejen, det var egentlig også lidt på tiden, hihi ;)

  Hvordan er de størrelsesmæssigt?

  Godt efterår til jer,

  Kh Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja det er så! :) Det er vanvittigt så belastende tøjfabrikation er for miljøet. Og alene forskellen i vandforbrug ved at producere et par jeans vs et økologisk par er vildt – flere tusind liter så vidt jeg husker.

   Jeg bruger normalt 27/32 i skinny jeans og i “Way” skal jeg have en 29/32 i “overdye” (de har næsten intet stretch i sig) og 28/32 i de sorte og de blå.

   Rigtig godt efterår til dig også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak for svar! Jeg bruger også 27 i skinny jeans fra mærker som Acne, men kan du lokkes til at afsløre din højde? Jeg er nemlig 180, så er lidt i tvivl om, hvorvidt det skal være 32 eller 34. Og det er en lille måned siden med dette indlæg – erfaringerne er stadig gode? ;) God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja da :) Jeg er lige så høj som dig og ca. 96 cm på bredeste sted om hofterne. De er ret lange, så længde 32 var perfekt til mig. Og ja, de er stadig gode! Vasker sjældent/aldrig mine jeans, så kan ikke sige hvordan de performer efter vask, men efter at have haft dem på 6-8 gange sidder de stadig flot.
   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Det lyder så godt, tusind tak! jeg er nemlig bosiddende i Paris i øjeblikket, og her er ingen weekday… har du andre gode erfaringer med andre jeansmærker? alle mine er simpelthen blevet for slidte, hihi :) God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Og lige endnu et spørgsmål. Har du alle tre farver? ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Jeg har de sorte og dem på billedet (“overdyed”) ;) De sorte i 28/32 og de grå i 29/32.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bobby Janco jewelry (+rabatkode)