Samtaleglimt fra vores parforhold

Kenzo x H&M favourites

kenzo-hm-favourites

 

Vi skal være ærlige og sige, at Kenzo x H&M kollektionen ikke er det designsamarbejde, der indeholder flest styles, vi kunne se os selv i. Meget af det er godt nok spraglet! Alligevel er der faktisk er par ret fine ting iblandt, som rammer lige ned i logo/statement-trenden, der raser lige nu. Vi kunne i hvert fald godt finde fem ting hver, som sagtens kunne passe ind i vores stil og garderober. Spørgsmålet er bare, hvor længe den varer, og om man bliver træt af at have investeret i noget fra kollektionen her?

Skal I ha’ noget fra Kenzo x H&M? Eller er det også for spraglet til jeres smag? :)

Kollektionen rammer butikkerne d. 3 november.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samtaleglimt fra vores parforhold