Kaffe på kontoret med Homebarista

Uncomfort zone: bredriflet fløjl

mads-noergaard-knit-4a

mads-noergaard-knit-3a

mads-noergaard-knit-1a

Strik fra Mads Nørgaard (sponsoreret), fløjsbukser fra COS, briller fra Kaibosh (sponsoreret), vintage Dr Martens sko (lakudgave her)

Lasse kiggede ned ad mig, den dag vi skød disse billeder, og sagde “jeg havde aldrig troet, at jeg skulle se dig i bredriflet fløjl – eller at det rent faktisk ville være klædeligt”. Og jeg havde det nok på nogenlunde samme måde! Men jeg er altså gået hen og blevet overordentlig glad for det bløde halvfjerdserlevn. Og så har jeg sgu også fundet mine gamle 3-eye docs frem fra gemmerne – dagen mine fødder havde frygtet er kommet! Det kan godt være et par Dr. Martens nærmest holder evigt, men for pokker hvor er det ikke en særligt behagelig sko, haha. Men man kan heller ikke traske rundt i sneakers altid. Heldigvis er jeg blevet bedre til at købe fodtøj, jeg ved jeg kommer til at gå med – modsat i mine teenageår, hvor jeg stædigt forsøgte at mase fødderne i sko, der var både halve og hele numre for små. Er det kun mig, der har været lidt for størrelsesoptimistisk førhen? Det hænger jo nok i virkeligheden sammen med en usikkerhed omkring det at have store fødder, bruge “for stor en størrelse” i jeans m.v. Hvor er det rart, at man kan slutte fred med den slags, efterhånden som man bliver ældre :)

 

Indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kaffe på kontoret med Homebarista