Autumn with J&J - Sidsel & Lasse
Secondhand marked i Aarhus nu på søndag

Autumn with J&J

jack-and-jones-outfit-oktober-1a

jack-and-jones-outfit-oktober-4a

jack-and-jones-outfit-oktober-5a

jack-and-jones-outfit-oktober-6a

jack-and-jones-outfit-oktober-9a

Sponsoreret indlæg

Jack & Jones bomber, strik, jeans og sneakers, smykker fra Bobby Janco og Voselle

De fleste af jer kender nok Jack & Jones som et brand, mange har lidt blandede associationer til. Personligt var jeg helt vild med Jack&Jones, da jeg var 16-17 år, men den fascination aftog dog ret pludseligt, og J&J var bare ikke så sejt længere. Her lidt over 10 år senere er der dog sket en masse med brandet, og jeg synes, de er kommet rigtig langt. Denim og jeans har altid været deres force, og de har netop udvidet sortimentet med et udvalg af skinny jeans med en masse stretch og jeans i en behagelig sweatpants-lignende kvalitet. Men faktisk er jeg mindst lige så imponeret over deres Premium-linje, som fungerer rigtig godt i kombination med Core-linjen, der giver et mere sporty touch. Med det in mente er jeg landet på ovenstående outfit, der kombinerer denim med den klassiske bomber-jakke, friske sneaks og en lækker, højhalset strik, der nok skal holde mig varm resten af året :)

Indlægget indeholder affiliate links

   

4 kommentarer

 • Lukas

  Hej Lasse
  Nok ikke et spørgsmål, som du får så tit, hahah.
  Jeg synes altid, at du har en super fin “væg” på dine outfitbilleder. Jeg er specielt vild med denne sorte væg. Kan du oplyse mig om, hvor den er at finde i Aarhus – eller i så fald gode områder i byen, hvor der er disse “outfitwalls” :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Lukas :) Haha, nej det spørgsmål får jeg ikke så tit! Det er lidt svært at udpege de forskellige specifikke steder – denne væg finder du i Vesterbrogade. Vi har også selv en flot væg i vores baggård, men den er lukket ;) Møllegade har også nogle pæne vægge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Wuhuuu, sejt sponsoreret indlæg! Arbejder selv i indkøbsafdelingen hos Jack&Jones og bliver glad af at se, at vi har sådan en sej fyr som dig til at gå rundt og reklamere lidt for vores tøj :D For ja, som du selv antyder, så har mange folk bare fået et akavet forhold til brandet, hvilket virkelig er en skam, da der er sket SÅ meget de seneste år. Mere Jack&Jones til folket ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Trine :) Præcis – synes virkelig J&J har lavet en god udvikling (som stadig er i gang), og det synes jeg bestemt fortjener ros. Så ja, masser af credit herfra! Og tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Secondhand marked i Aarhus nu på søndag