Oversigt over vores forholdsrelaterede indlæg - Sidsel & Lasse
Autumn with J&J

Oversigt over vores forholdsrelaterede indlæg

voselle (3)

Hvad indebærer et velfungerende forhold? Det spørgsmål kan være noget nær umuligt at svare på. Der findes vel lige så mange forestillinger, som der findes parforhold. Og vi har hen ad vejen fået rigtig mange råd til vores – alle velmenende, men nogle bedre en andre, når det kom til lige netop vores situation. En ting, vi har bidt mærke i undervejs, er, at vores forældre tit har nogle ret kloge betragtninger. Der er noget erfaring og livsklogskab, der vejer ind. Generelt har det næsten altid en lindrende og opløftende effekt at tale med sine forældre om svære ting, kender I det? Ligesom at det altid er bedre at ligge syg i ens barndomshjem end i éns egen tomme lejlighed! Det bånd skal man huske at sætte pris på, hvis man da vel at mærke har det.

Og hvad så med båndet til éns partner? Lasse og jeg er heldige at have et relativt harmonisk forhold, måske fordi vi begge er mennesker, der ikke har de store udsving på følelseskurven. Vi supplerer hinanden godt, og har med tiden fået snakket om de gnidninger, der har været, så vores relation i dag føles stærk og som noget, der er trygt at være i. Men der har naturligvis været kurre på tråden undervejs – både i forhold til vores virksomhed, vores udlandsophold og en hel masse mere hverdagsagtigt. Det har vi undervejs skrevet en hel del om. Derfor tænkte jeg, at det kunne være fint med et opsamlende indlæg, hvor der er links til de individuelle, forholdsrelaterede indlæg, vi gennem tiden har skrevet. Måske I kan bruge nogle af tankerne og tipsene i jeres eget liv eller måske I tænker “godt det ikke er os” ;)

INDLÆG OM PARFORHOLD

Om parforhold generelthvad vi har lært og hvad der har virket for os

Tips til et langdistanceforhold – nogle råd, der måske kan gøre det lidt nemmere at være adskilt

Perspektiver på langdistanceforholdet – henholdsvis mine og Lasses tanker om det, vi har været igennem

Om at have et liv hver for sig  hvordan man kan sørge for at selvom man er et par.

Når éns partner er skide irriterende – fordi der stadig skal være plads til, at man har lyst til at pande sin partner en indimellem!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn with J&J