Must-have: hoodie - Sidsel & Lasse
Chiagrød med Valio-yoghurt og frisk frugt

Must-have: hoodie

mens-hoodies

mens-hoodies

Sponsoreret indlæg

1: Only & Sons til 319DKK 2: ASOS til 279DKK 3: Champion til 899DKK 4: ASOS til 220DKK 5: ASOS til 180DKK 6: Reclaimed Vintage til 399DKK 7: ASOS til 200DKK 8: Selected Homme til 349DKK 9: Champion til 749DKK

Som Euroman skriver, er hættetrøjen den nye blazer. Jeg ved ikke, om jeg er 100% enig i den udmelding, men jeg vil da gå med så langt, at en hættetrøje eller hoodie er gået hen og blevet en uundværlig genstand i de fleste (yngre) mænds garderober. Den fungerer både til jeans, chinos og jakkesætsbukser og kan bæres sammen med de fleste typer sko og former for overtøj. Jeg bruger enten en hættetrøje til at give et mere casual twist til eksempelvis en pænere uldfrakke eller et par jakkesætsbukser, eller til bare at køre et helt casual look med sneakers og jeans.

Den perfekte hættetrøje for mig er én, der hverken er helt tætsiddende eller meget oversize, og så er den ikke i et tyndt og slasket materiale – hellere noget lidt tykt bomuld eller fleece, så den har lidt struktur og form :)

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chiagrød med Valio-yoghurt og frisk frugt