Letz Sushi, Aarhus - Sidsel & Lasse
Off to Paris

Letz Sushi, Aarhus

letz-sushi-3a

letz-sushi-5

letz-sushi-1a

letz-sushi-6a

Letz Sushi har gjort deres indtog i Aarhus med hele tre restauranter – en mindre bod i Aarhus Central Food Market, en restaurant på Åboulevarden (der hvor Sushi+ lå før) og en restaurant i M.P. Bruunsgade, som åbner i morgen d. 29/10. Man må sige, at de satser stort ved at åbne hele tre steder i Aarhus, men vi tror godt, de kan bære det. Det var nemlig rigtig lækker sushi og en hyggelig stemning, vi blev inviteret til, da de slog dørene op for restauranter på Åboulevarden. Vi kom godt omkring i menukortet i løbet af aftenen, og der var sådan set ikke en finger at sætte på noget af det. Lækkert og friskt! Selvom chokoladefondant måske lige var til den tunge side som dessert, da vi allerede havde spist os godt mætte under for- og hovedretterne. Drikkevarerne skuffede bestemt heller ikke, og udvalget var stort. Vi fik både hvidvin, japansk Sapporo-øl og en frisk og syrlig cocktail med japansk blommevin. Til at slutte det hele af fik vi hver en lille chokoladefisk med en indpakning, der fik den til at lige en rigtig fisk. Sjov idé :)

Vi kan kun anbefale Letz Sushi, og mon ikke også vi skal ha’ noget take away sushi fra deres stand i Aarhus Central Food Market inden længe? ;)

Se deres hjemmeside og menukort her.

8 kommentarer

 • so tasty and healthy! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det lyder spændende! Der er kommet så mange spisesteder på det sidste! En ny er også Running Ping – også et asiatisk spisested på Frederiksgade – har i prøvet den? Skal derind i næste uge og se hvad de har at byde på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, det er virkelig fantastisk, så mange nye spisesteder vi bliver beriget med i Aarhus i disse dage! :D Vi har ikke prøvet Running Ping endnu – meld endelig tilbage, hvis det er godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas

  Har de fået overenskomst? Eller er det stadig et sted hvor lønmodtagerrettigheder er en by i Rusland?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Jonas :) Pas! Det må du selv spørge dem om ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min kæreste og jeg besøgte restauranten på Åboulevarden i går.
  Maden var der ikke en finger at sætte på – rigtig lækker sushi og et godt udvalg (ikke mindst til en rimelig pris). Desværre syntes vi at betjeningen haltede en del.. Tjeneren vidste ikke hvad ‘månedens maki’ var, og virkede heller ikke som om hun gad at finde ud af det. Og når vi spurgte til hvad de forskellige drikkevarer var, vidste hun det heller ikke, og vi måtte selv spørge, om hun så ikke ville finde ud af det.. derudover var der lidt lang ventetid på maden og de glemte også en del af vores bestilling.
  De der kom for at hente bestilt take away, ventede også en hel del ekstra tid.
  Så en lidt blandet oplevelse herfra – måske skal de bare lige i gang ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Anne :) Vi fik ret opmærksom og god betjening, men vi var der selvfølgelig også til et særarrangement, så det afspejler ikke nødvendigvis serviceniveauet der. Jeg skal ikke lige kunne sige, hvorfor I havde den oplevelse med betjeningen, men ja, forhåbentlig har du ret i, at de lige skal i gang :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to Paris