Bagt havregrød - Sidsel & Lasse
Letz Sushi, Aarhus

Bagt havregrød

bagt-havregroed-1

bagt-havregroed-2

Seriøst, mand! Bagt havregrød? So hot right now! Jeg har både set det hos Pagik, Gardum og Emma Martiny. Så ja, jeg er ikke ligefrem firstmover på denne geniale morgenmadsret. Men en anbefaling skal den nu have med på vejen alligevel. Sidsel ramte hoved på sømmet med sin Instagram caption “I Can’t Believe It’s Not Cake”, som jeg må give hende 100% ret i. Det er virkelig som at spise kage til morgenmad. Win!

Opskriften kommer her:

  • 5 dl havregryn
  • 5 dl vand
  • 1 æg
  • 1 dl yoghurt/creme fraiche
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk smeltet kokosolie
  • 1 spsk honning
  • lidt kanel, kardemomme og vanilje
  • 2 æbler i både

Alle ingredienser undtagen æble røres sammen og kommes i et lille ildfast fad. Fordel æblebåde på dejen og bag ved 180 grader i 25-30 minutter. Smager skønt med lidt yoghurt, skyr eller creme fraiche på toppen. Jeg har også selv eksperimenteret med en udgave med peanutbutter, nutella og bananskriver i stedet for kanel, kardemomme, honning og æble. Den er altså heller ikke helt dum, skulle jeg hilse at sige! Fremgangsmåden er den samme :) Enjoy – og husk for Guds skyld at dokumentere denne fotogene omgang morgenmad på Instagram!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Letz Sushi, Aarhus