Rød Bluse Inspo – Sidsel & Lasse
20% rabat på ALT hos ASOS

Rød Bluse Inspo

asos-peplum-knit-1a asos-peplum-knit-2a

På billederne: Y.A.S Popa Knit 499DDK (Tall her)

I collagen: 2nd Day Rothco Solid 900DKK, Libertine-Libertine Say Blouse 1199DKKIVY & OAK Rusty Red Bluse 549DKK, Stine Goya Sasha Bluse 1395DKK

Mere rødt til samlingen! Denne gang mere ovre i en bordeaux dog. Og så med fin peplum-kant. Blusen findes både i en normal og en “tall”-udgave, hvilket er ret genialt, hvis man er indehaver af en avatar-krop på knap 180cm, som jeg.

Husk I kan spare 20% på alle full priced items på ASOS i dag med koden MAYOR20. 

4 kommentarer

 • Thea

  Hvilken størrelse har du den i? Har været forelsket i den siden jeg så den her, men den er udsolgt i min str i normal udgave, så overvejer at snuppe en tall og size den ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Kan jeg godt forstå! Jeg er også rigtig glad for den. Tall-udgaven er faktisk heller ikke vanvittigt lang eller stor,så jeg tror sådan set sagtens du ville kunne passe den udgave. Jeg har taget den i M.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg måtte lige købe den fordi du havde linket! Det blev lidt en kamp da den blev udsolgt flere gange men jeg nåede det til sidst. Fik den til 330 pga jeg købte i pund og havde rabatkode. Tak for tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Nå for søren! Fedt at det lykkedes. Håber du bliver lige så glad for den som jeg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på ALT hos ASOS