Society B launch

Suede autumn

jackandjones-outfit-november-1a-ig

jackandjones-outfit-november-3a

jackandjones-outfit-november-2a

Sponsoreret indlæg

Ruskindsjakke, striktrøje, bukser og sneakers fra Jack & Jones og armbånd fra Kranz og Ziegler

Som I også kunne læse her, er jeg, sammen med en række andre seje gutter, blevet ambassadør for Jack & Jones. Derfor kommer jeg det næste stykke tid til at vise nogle outfits frem for at give et indtryk af, hvor jeg synes, J&J rammer rigtigt denne sæson. Mærket har jo hele seks underlinjer og en skolinje, så det er selvfølgelig ikke det hele, der rammer mig 100%. De linjer, jeg synes bedst om, er Premium, Vintage og Jeans Intelligence, som står for denim (vidste I, at J&J sælger omkring 6 millioner jeans om året og faktisk er én af de største producent af jeans på verdensplan på niveau med Levi’s, Diesel og de andre kendte denimbaserede brands – vildt!).

Outfittet her har jeg sat sammen af en strik fra Vintage, jakke og bukser fra Premium og seje ruskindssneakers fra J&J Footwear. Jeg er blevet glad for at matche suit pants med mere afslappede overdele og sneakers. Det fungerer bare! :)

Indlægget indeholder affiliate links

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Society B launch