Next stop: Morocco

How many bloggers does it take to change a lightbulb?

Advertisement

Sponsoreret indlæg

philips-lighting-1

De tre forskellige lysindstillinger

philips-lighting-2a

Kan I huske dette indlæg? Her nævnte jeg det irritationsmoment, der relaterer sig til ting i vores lejlighed, der over en længere periode ikke bliver fikset. En mikroovn med en løs forbindelse, skuffer der binder – den slags. Og den boligartikel, der virkelig tager prisen indenfor denne kategori – det må være vores belysning! Eller rettere manglen på samme. Jeg har præsteret igen og igen at købe tarvelige elpærer, og når de så endelig går ud, så får vi dem ikke skiftet. Og dette på trods af at det ville tage mindre end en halv time at vade ned i elhandlen på modsatte side af vores gade, købe seks pærer og traske op i lejligheden og skifte dem, der sidder i. Men det er åbenbart for uoverstigelig en opgave! Rent praktisk har det betydet, at der længe har været ret dunkelt i vores lejlighed, hvilket jo heller ikke er så fedt. Derfor var det lettere tragikomisk, da vi fik tilbudt at teste Philips nye SceneSwitch LED-pærer. Pærerne kommer i den grad som kaldet! Vi har valgt at dokumentere øjeblikket, hvor der igen kom lys over land i en video. Se med ovenfor, hvis I har lyst :)

Og nu til selve produktet – pærerne kan nemlig lidt udover det sædvanlige. Navnet SceneSwitch har de fået, fordi pærerne har indbygget lysdæmper, sådan at man ved et tryk på lyskontakten kan skifte mellem tre lysindstillinger. Ret perfekt til det mørke vintervejr, vi oplever herhjemme, må man sige. For mig at se er der virkelig mange fordele ved at installere de nye pærer. Først og fremmest afgiver de et bedre, mere behageligt lys. Og så kunne dimmer-funktionen godt gå hen at blive en gave til mit morgenbad. Jeg har nemlig længe taget bad i mørke om vinteren (!), fordi jeg hader det skarpe halogenlys om morgenen. Nu kan jeg i stedet tage bad i blødt lys og vænne mine øjne til, at de skal i brug. Jeg indrømmer gerne, at det er et first world problem, men vi har vel alle vores foretrukne morgenrutiner, og nu blev min lige en hel del bedre :) SceneSwitch-pærerne kunne helt sikkert også være gode ved spisebordet og i soveværelset, hvis man har lyst til at ændre stemningen en smule. En anden kæmpe fordel ved disse pærer er, at de har enormt lang levetid (op til 15 år – mod de 2 års levetid, som konventionelle pærer som regel har) og lavt elforbrug (op til 90% mindre end en konventionel pære). Så de er både bedre for miljøet, for éns pengepung  – og måske endda for éns sexliv, hvis man kan skabe sovekammerstemning at the click of a button…? ;) Halogenpæren er faktisk også på vej til at blive udfaset, men LED-pæren virker heldigvis som den perfekte erstatning.

Find din nærmeste forhandler af Philips SceneSwitch her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next stop: Morocco