Mor eller kæreste? – Sidsel & Lasse
Den bedste granola

Mor eller kæreste?

paris-a-15

Er det mon kun mig, der af og til bliver i tvivl om, om jeg bor sammen med min kæreste eller min mor? Det er som om Lasse er blevet mere og mere pylret som årene er gået – vel at mærke uden at jeg nødvendigvis er blevet sådan én, man skal pylre mere og mere om! Forstå mig ret – jeg elsker både Lasse og min mor. Og i sidste ende er det jo et udtryk for omsorg, men af og til kan jeg godt tage mig selv i at blive helt teenage-agtig, når Lasse skruer mor-stemmen på. Sådan rul-med-øjnene-“ja mooar”-agtig. For jeg VED godt, at jeg nok burde tage halstørklæde på, når det er 0 grader udenfor. Og jeg ved også, at jeg ikke skal friste skæbnen og balancere den der dyre vase ovenpå en i forvejen stor stabel opvask. Men hvis jeg skulle glemme det, så har jeg heldigvis Lasse (og min mor) til at minde mig om det ;) Og så er det i øvrigt gerne sådan, at de mindst halvdelen af gangene får ret, når de advarer om det ene og det andet. Se så bliver det først rigtig irriterende! Herunder har jeg samlet en greatest hits over advarsler/bekymringer/formaninger, som jeg hører på jævnlig basis. Kom gerne med jeres tilføjelser, hvis I bor sammen med jeres mor..øh kæreste ;)

I onsdags mens vi gik tur i Randers: “Ved du godt, at din ene sko er vredet mod venstre? Jeg tror, du går skævt!”

Ca. hver gang jeg er på vej ud ad døren: “Kan du godt holde varmen i den jakke? Det tror jeg altså ikke at du kan.”

Når jeg er på vej til at række ud efter eller stable porcelæn/glas/makeup/papirstakke etc. på en lige lovlig frisk måde: “Det der går galt.”

Inden en bytur, som Lasse eller jeg har spået til at blive lidt vild: “Pas rigtig godt på dig selv. Og drik ikke for meget!”

Når Lasse opdager én af mine ting, han mener hører til et andet sted (som regel når de ligger på spisebordet): “Hvad skal den her?”

Hvis jeg skal på tur uden ham, og har bøvlet lidt med ryggen op til: “Tror du ikke, du skulle pakke dit rygbælte for en sikkerheds skyld? efterfulgt af “Fik du pakket dit rygbælte?”

Når Lasse har en anden opfattelse af diskretion end jeg har: “Shhh! Ikke sig det så højt!”

Inden Lasse låser døren til lejligheden: Har du husket det hele? ((hvorefter jeg som regel flyver ind igen og henter nøgler/pung/læbepomade)

6 kommentarer

 • “Har du husket at tisse af? Det ér jo længe vi er på motorvejen”

  er en klassisker her B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha! Det er virkelig en gammel traver i en børnefamilie, tror jeg :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Haha, jeg tror også, jeg bor sammen med min mor/far. Jeg kan nikke genkendende til mange af kommentarerne. Hjemme hos os er formaningerne ofte leveret med et yderst skeptisk/bekymret/inspicerende blik. Dog kan jeg også finde på at komme med kommentarer som “har du drukket nok vand?” (hvis min bedre halvdel klager over hovedpine), “tror du ikke, du lige skal have lidt at spise – jeg henter lige en banan” (hvis jeg fornemmer, at der er et prinsesse-flip på vej foranlediget af lavt blodsukker) eller “har du husket X’s fødselsdag?” På en måde går begge parter nok ind og overtager en form for forælderrolle, hvor man passer på hinanden, der hvor man ikke er så god til at passe på sig selv :) Men derfor kan det godt være ret så øretæveindbydende, når man bliver korrekset på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, ej hvor er det sjovt! Men ja, man gør det jo i en god mening. Det gør ens forældre selvfølgelig også, men ja, hvor kan det godt nok blive utrolig provo… kan jeg godt se, når nu Sidsel skriver det konkret ned i et indlæg :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Haha ja den med alkohol for jeg også altid, efterfulgt af et “husk at spise” 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha! Det er altså også vigtigt :P Sidsel er ikke altid særlig god til at få spist før hun drikker!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste granola