Konkurrence: vind en Nespresso Expert kaffemaskine - Sidsel & Lasse
Quick tip: Weekday fluff

Konkurrence: vind en Nespresso Expert kaffemaskine

nespresso-expert-1

nespresso-expert-2a

nespresso-expert-4

nespresso-expert-11

nespresso-expert-12

Sponsoreret indlæg

KONKURRENCEN ER SLUT

I dag kan vi skyde en rigtig lækker konkurrence i gang. Vi har nemlig fået lov til at udlodde den spritnye Nespresso Expert til en heldig vinder. Inden I får konkurrencebetingelserne vil vi introducere jer lidt nærmere for den nye maskine og dens mange seje funktioner. Expert-modellen har Nespresso lanceret for at imødekomme kaffeentusiastens behov for at skræddersy sin kop kaffe, herunder at kunne justere på størrelse og temperatur. De fire nye features i maskinen er følgende:

 • Fire serveringsstørrelser – ristretto (25ml), espresso (40ml), lungo (110ml) og den nye americano (25ml kaffe og 125ml varmt vand)
 • Tre indstillinger for vandets temperatur
 • Kogende vand fra separat hane
 • Trådløs forbindelse via Bluetooth Smart® teknologi

Det er altså nu blevet muligt at brygge en hel del forskellige kopper kaffe, frem for de tre standardvarianter, Nespresso har kørt med hidtil. Lasse og jeg er især glade for, at americano-funktionen er blevet tilføjet, da vi ofte har savnet den variant (og som kompromis lavet en DIY-udgave ved at brygge et espresso-shot på vores maskine og hælde kogende vand over). Og så er det nye, enkle design også ret nydeligt, synes vi. Selv har vi i de sidste år været rigtig glade for vores Nespresso U, men da vi nu har været så heldige at få den nye Nespresso Expert foræret, så sender vi “U”-modellen ned på Culture Work Space, hvor Lasse arbejder. Så kan de forhåbentlig få lige så meget glæde af den, som vi har haft – og få drukket en masse dejlig kaffe her i den kommende juletid. Vi må næsten også være kvalificeret til at rykke op på “Expert”-level, nu hvor vi har fire års erfaring med Nespresso-brygning! Lasse og jeg kommer nok også til at dykke rigeligt ned i Nespresso-sortimentet den næste måneds tid. Der er ikke noget som mørke og juleknas, der kalder på kaffe.

Når det kommer til selve kaffekapslerne, er det kun 1-2% af verdens kaffeproduktion, der lever op til Nespressos kvalitetsstandarder. Selve kapslerne kommer fra mange forskellige kafferegioner, og de findes i mange varianter efterhånden. Nespresso lancerer faktisk også special editions af deres kapsler med jævne mellemrum. Selv er vi nok mest til dem, der har fokus på forskellige terroir, og ikke så meget dem med smag, men jeg har flere veninder, der er hooked på de forskellige smagsvarianter. Og de bliver nok glade for den Variations juleedition, der lanceres netop nu. Den er inspireret af Wien og byens kagetradition, og byder derfor på kapsler inspireret af Sachertorte, Apfelstrudel og Linzer Torte. Vores all time favourites herhjemme vil dog nok altid være Dulsão og Rosabaya.

Og nu til konkurrence! For at deltage skal du smide en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg, hvori du fortæller, hvem du ønsker at give kaffemaskinen til, hvis du vinder og hvorfor. Præmien er som sagt en Nespresso Expert inklusiv 50 kapsler. Vi trækker en vinder d. 28/11. Held og lykke!

Og og og: hvis nu man ikke er den heldige vinder af konkurrencen, så kan man i stedet købe en kaffemaskine med op til 800 kr. i rabat og ved efterfølgende registrering af maskinen får man tilsendt 50 kapsler kvit og frit. Køb af maskine foregår her og registrering her. Kampagnen kører til og med d. 15. januar 2017.

   

272 kommentarer

 • Signe Petersen

  Årh mit værelse her på efterskolen! Kunne være så fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Jeg vil gerne lave en god kop kaffe til min mand. Han elsker kaffe :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min mor for uden hende er jeg ikke blevet til den jeg er. Hun har lært mig at tænke på andre før sig selv, at være ydmyg og så videre for sådan er hun selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg ville give den til min mor. Hun har haft en rigtig hård periode med sygdom og indlæggelse, og kunne i dengang trænge til forkælelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg vil give den til min mor. Min mor har hjulpet mig meget ift. at flytte hjemmefra både med indretning og økonomisk. Derfor fortjener hun lidt ekstra forkælelse og hvor ikke give hende en kaffemaskine i god kvalitet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Min skønne roomie. Hun elsker kaffe, og så kan jeg jo selv få lidt gavn af den også! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg vil gerne invitere min god ven Dan på besøg til en god kop kaffe hvis jeg vinder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg vil give den til min lillebror der er ved at købt hus og lige er blevet far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Det lyder som den ultimative kaffemaskine til den ultimative kaffe-elsker.
  Jeg vil selvfølgelig gerne give den til min kæreste, da han er stor kaffe-fan ligesom jeg selv er.
  SUPER FED konkurrence!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Olesen

  Jeg vil forære kaffemaskinen til min fantastiske kæreste og kommende far til vores barn. For selvom jeg ikke selv drikker kaffe, skal han da ikke snydes! <3

  Min kæreste har virkelig været ualmindelig sød og overbærende/forstående, mens jeg har været gravid og ramt af hormoner, bitchet og været krop umulig. Desuden tænker jeg, at han får ekstra meget brug for kaffen, når vores lille "kærlighedsklump" kommer ud og frarøver ham hans nattesøvn om under to måneder! Der er ligesom ingen steder "at gemme sig" i en to-værelses lejlighed ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans

  Jeg vil meget gerne vinde denne fede kaffemaskine og give den til min fantastiske dejlige kæreste som har holdt mig ud i mange år trods alle mine dårlige vaner og rod. Hun er bare verdens bedste og jeg ved hun ville flippe helt ud over at få denne maskine i julegave :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie L

  Jeg ville give den til min kæreste, som er stor fan af kaffe! Samt ville jeg da også benytte mig af den, da jeg også er blevet glad for kaffe :-) men han ville klart værdsætte sådan en lækker og let kaffemaskine. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Min smukke mand har kæmpet mod kræft det sidste år. På mandag skal han opereres for (forhåbentligt) sidste gang. Ville elske at overraske ham med sådan en her, som han har ønsket sig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Den fantastiske maskine skal foræres til min langdistance kæreste – han er dybt misundelig på min maskine og elsker en rigtig god kop kaffe. Nu kan væde han forkæles med lidt kaffe og jeg kan få en ordentlig kop kaffe når jeg kommer nordpå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi bøgedal

  Den skal min mand have, han elsker kaffe men detbgør jeg desværre ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Clausen

  Jeg ville overraske og glæde min kæreste der elsker kaffe og længe har ønsket sig sådan en i stedet for den fesne “pulver i vand” kaffe han drikker..

  Wauwwww ville jo blive overdrevet begejstret og lykkelig 😁
  Sikke en lækker og fantastisk
  præmie!
  jeg krydser, håber alt hvad jeg kan og beder for lidt held og lykke i denne konkurrence 🙏🍀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg vil give den til min store søn på 23 år, som studerer og IKKE har noget at lave kaffe på. Nescafe er altså bare træls i længden ;-). Det vil være den skønneste ekstrajulegave til ham :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna D

  Til mine forældre, som er de helt store kaffedrikker men ser dem næsten aldrig uden en kop kaffe, og nu da de skal til at have et nyt køkken, tror jeg sådan en lækker ny kaffemaskine vil se super flot ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Den er til min kæreste og jeg. Vi har de sidste 5 år haft så lille et køkken, at nye husholdningsmaskiner var forbudt! 1. december flytter vi i hus og 1. ønske til mit nye køkken, er en kaffebrygger. Er træt af kun at drikke instant coffee.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise Hallgreen

  Jeg ville give den til min mand.. Han er vildt glad for kaffe og især kaffe der smager godt og er let at lave..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Francesca Mugnaini

  Jeg kunne godt tænke mig at forære den til min far, da hans elskede gamle kaffemaskine dsv. gik i stykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg ville give den til min kæreste, da han har snakket om, at han ønsker sig en <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Min søde kæreste skal have den! Han skriver speciale, og kunne virkelig godt trænge til én god kop kaffe i stedet for de 10 halv-gode han har gang i lige nu. Jeg krydser :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg ville forære den til mine forældre, og lære dem glæden af Nespresso-kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Louise Christensen

  Det må helt klart være en gave til min mor og far, de er begge ret store fans af kaffe. Men de lever med en oldgammel sag af en kaffemaskine, det synes jeg ikke helt er fair. Jeg er sikker på at en opgraderingen ville gøre at de kommer til at sætte mere pris på deres kaffe! De fortjener den ekstra forkælelse som en god kop kaffe er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville give den til min mor og hendes mand – de blev gift her i August og lidt luksus fortjener de da uden tvivl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg vil give den til min dejlige kæreste – og så kan vi jo også deles lidt om den ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, ville jeg forære Nespresso-maskinen til mig selv. Jeg skal flytte i starten af december, og derfor ville jeg bestemt ikke have noget at Nespresso-maskinen kom med mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Westphall

  Jeg vil forkæle mig selv og fremover inviterer mine gæster på god kaffe fremfor nescafe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg ville give den til min søde kæreste :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vil forære den til min mor, som er stor kaffeentusiast og fortjener en ny lækker maskine 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte L

  Ville med stor glæde overraske min søs med denne fede maskine;-)
  Hun elsker kaffe og trænger til lidt forkælelse;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GHKJ

  Til min søde datter som elsker god kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg ville forære den til min kæreste og satse på, at han også ville lave en kop kaffe til mig i ny og næ;) Vi er nybagte forældre, og med kaffe går det hele bare lidt nemmere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil forære den til mine forældre fordi de simpelthen er så misundelige på vores Nespresso maskine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil forære den til mig selv og klæde mine gæster med god kaffe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra B.

  Min mor skulle have den – da jeg selv fornylig købte én og hun elsker at få en af de kopper kaffe! Hun mener dog selv at hun ikke har behov for “sådan én” Nespresso maskine – men kan se på hende at hun inderst inde ville ELSKE den!! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina D.

  Jeg er endnu ikke blevet voksen (28 år) så jeg er endnu ikke faldet for kaffe afhængigheden som mange andre lider under. Dog vil denne nespressomaskine blivet givet til min fantastiske mor, som virkelig er en klippe i mit liv. Hun ejer blot en helt gammeldags kasse hvis hun ikke finder den hurtige nespresso gold frem. Jeg ville ønske jeg blev den heldige vinder, der kunne give sådan en fin sag til min skønne mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg forære nespressomaskinen til min søster, som blot har den lille og godt kunne bruge en opgradering :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niels Knudsen

  Den skal Anne-Lene have, for så er der dømt god kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg sidder i det franske. Langt fra mine trygge rammer og kære forældre. Derfor er jeg på ingen måde i tvivl om, at de skulle forkæles med denne! Jeg ser allerede for mig min far, der laver sin eftermiddagslatte og min mor, der tager en ekspresso.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Jeg ville forære kaffemaskinen til mine forældre, da de fortjener noget lækker kaffe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg ville give Nespressomaskinen til mig selv, for med en baby på 11 mdr., der stjæler al min søvn, og et speciale der ikke skriver sig selv. Syntes jeg simplethen at jeg fortjerner en god kop kaffe istedet for det instant jeg drikker.Og Måske vil det hjælpe min at skære mit forbrug ned, når når nu det er en kvali kaffe:-) Ps. jeg eeeeelsker bare kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissal

  Jeg vil rigtig gerne vinde denne kaffemaskine og dele den med min kæreste, som er en stor kaffeentusiast og -nyder! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica

  Helt sindssyg lækker konkurrence! Jeg ville glæde min mor, både pga at hun er den største kaffetønde jeg kender og så fylder hun 48 smukke år d. 27. Hun er den kvinde, som fortjener det allermest <3

  Knus
  Erica // schouerica@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Min søde kæreste, som virkelig ikke er god til at lave kaffe. Tænker, det er en win-win… ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Vild præmie altså. Jeg ville give kaffemaskinen til min kære far som på sin senere dage i højere og højere grad går på kompromis med madens kvalitet. Selv kaffen er blevet sløv instant. Den skal klart upgrades! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg ville give Nespresso maskinen til min mor, som elsker kaffe. Hun bor alene nu, og kan brygge en kop ad gangen og eksperimentere med forskellige smage ♥ skønt♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Mine kære storebrormand!
  Han er virkelig et kaffe-drikkende dyr. Maler selv bønnerne i sin kaffekværn og brygger dem på sin elskede stempelkande. Min kære farmand er dog ved at blive lidt træt af alt det opvask det kræver (brormand bor stadig hjemme, hæ). Så for farmands skyld ville jeg give denne til brormand :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Li

  Hey, cool konkurrence: Hvis jeg vinder vil jeg gerne forære maskinen til stor glæde for K, som elsker kaffe og er min bedste ven og kæreste med stort K som i K-A-F-F-E.

  Kaffe er en stor passion vi har, ved siden af hinanden.

  Han håndbrygger altid en perfekt kop til mig når vi ses i weekenderne, og når han er færdig brygger han en til sig (så når min at blive lidt kold og han er flere meter væk fra mig imens, jeg vil jo bare kysse på ham!!!).

  Nu kunne vi bare lade Nespresso lave bryggeriet og så fik vi mer til at hygge og kysse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil give den til min kæreste, som er træt af den neskaffe, jeg altid bare køber ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra Nguyen

  Hvis jeg vinder, så vil jeg utrolig gerne give den til min lillebror, som jeg har lært at blive en stor kaffeelsker. Den synes jeg, at han fortjener. De sidste to år har været en meget hektisk periode i mit liv, hvor jeg både at boet i udlandet og flyttet langt væk for at skulle studerer. Men min lillebror har altid været så støttende og hjælpsom til at hjælpe med så mange forskellige ting i denne tid og derfor fortjener han, at jeg viser ham min taknemmelighed, og det vil jeg gerne gøre ved at give ham denne Nespresso maskine, hvis jeg vinder.
  Fingers crossed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte Groth

  Jeg vil rigtig gerne give denne gave til min roommate! Hun elsker kaffe, men på SU budget bliver det kun til instant kaffe, hvilket er lidt trættende i længden ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Jeg vil give kaffemaskinen til mine forældre, som er tedrikkere, men (selvfølgelig) har mange kaffedrikkende gæster og som en af dem vil det være skønt at blive budt god kaffe😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Som værdig trængende synes jeg at maskinen burde gå min vej;).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne give kassemaskinen til min kæreste, fordi han elsker kaffe om morgnen. Så vil jeg lægge den under træet, eller give ham den, som en ekstra gave hvis jeg vandt. Han ville blive glad! <3

  http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Toft

  Jeg vil give kaffemaskinen til mine 2 søde roomies, som er helt vilde med kaffe og fordi de er fantastiske at bo med! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Min søn skulle have denne hverdagsluksus ind i sit liv. Det ville han nyde godt af, og virkelig værdsætte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Melgaard

  Min storebror som har haft et par rigtig, rigtig hårde år skulle røvforkæles med denne julegave når jeg kommer hjem til DK for at holde jul med ham. Jeg læser til hverdag i Holland og ser ham desværre sjældent, men noget af det bedste vi ved og gør sammen er at drikke en ordentlig spand god sort kaffe, lytte til gamle LP’er, jamme sammen (han er et af de der musikalske genier der bare er irriterende meget naturtalent), og snakke om alt og intet. Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Klausen

  Min dejlige mand – eftersom barn nr. 2 melder sin ankomst ved jeg at min mand for brug for en god kop kaffe, til at klare sig igennem dagen.

  Min fantastiske mand som hjælper dag og nat (trods det er mig der er på barsel)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Jeg ville give den til min skønne kæreste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg ville give kaffemaskinen til en af mine bedste veninder og kollega. Hun flyttede i foråret til Danmark, for at være sammen med sin kæreste – nu skal de flytte sammen i en fælles lejlighed, efter at have fremlejet indtil nu, men ejer ca. intet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karsten Johansen

  Vil give den til min kæreste, som havde købt en “rigtig”espresso maskine.Den er dog blevet afkoblet nu,fordi at det tog lang tid når man skulle gøre det hele selv. Det vil ikke tage så lang tid med den her maskine, og så vil man alligevel få en god kop kaffe. Vores kaffebehov er også steget (eksplosivt):P, efter at vi har fået barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil give den til min mand og foreslå ham at lade den få permanent ophold på vores køkkenbord, for så er den nemlig altid lige inden for umiddelbar rækkevidde for mig, der arbejder hjemmefra i det tilstødende hjemmekontor! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteJ

  Jeg ville give den til min kære storesøster, som netop er blevet mor. Hun gør det så godt (både som mor og som søster), men selv den bedste mor kan have brug for hjælp. Hun er bosat på Sjælland, vores forældre eet sted i Jylland og jeg eet andet, så jeg synes, hun i det mindste fortjener god kaffe 🖖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg vil give den til min svigermor , som elsker kaffe i alle afskygninger:) hun ville blive ellevild :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Min kæreste drikker meget kaffe, men ofte kaffe af en dårlig kvalitet. Jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af en god kop kaffe. Og foretrækker til hver en tid, en god kop frem for 4 middelmådelige kopper.
  Jeg ville give ham denne maskine, så han kunne lære at sætte pris på en rigtig god kop kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil give den til min søde forældre. Så kan de selv nyde dejlig kaffe hver dag og jeg kan få en GOD kop, når jeg er forbi til den ugentlige middag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sådan en lækker maskine, ville være lige noget for min kæreste, som drikker alt for meget, knap så god, kaffe – og med sådan en lækker sag i udlodder, ville han kun kunne finde god kaffe hjemme i vores køkken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Jensen

  Jeg ville give den til min svoger – han kunne godt trænge til en god kop kafffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville forære den lækre nepresso maskine, til min dejlige kæreste. Fordi han elsker en god kop kaffe og fordi han lige nu sætter slutspurten ind på sit speciale. Så han kunne godt bruge en gave og en masse energi 😃💻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne rasmussen Abdulla

  Jeg vil give den til min søde far i julegave fordi en god morgenkaffe er et must også kan jeg også selv få glæden af den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg drikker nescafe herhjemme, så er jeg den heldige vinder, vil jeg forkæle mig selv og mine gæster :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg vil forkæle min dejlige mand, fordi han fortjener det bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida W.

  Jeg vil give den til min allerbedste ven. Fordi han er der i tykt og tyndt og kender alle mine sider, og ALLIGEVEL er han der altid for mig 😆😜
  OG sagens kerne er, at han IKKE drikker kaffe. En kæmpe fejl i hans opdragelse som jeg føler, som hans bedste ven, at jeg bør rette op på. Så denne maskine vil muligvis kunne gøre værket og lære den kære mand om kaffekærlighed. Jeg håber! For det mangler i vores forhold. “Skal vi nappe en kop mocca sammen” ….. nåååh nej. Han SKAL altså lære det. Krydser alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg forære den til min kære, støttende og kaffeelskende mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg vil forære den til min mand i julegave. Han elsker kaffe og er sikker på han også vil elske designet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville forære den til mine to roomies, så vi alle tre kan få god glæde af den. Vi bruger meget tid på at hygge om en kop kaffe og vil elske at kunne forkæle os alle tre (studerende) med en overordentlig god kop kaffe. :-)
  De fortjener det i hvert fald – for kaffe gør glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil så gerne give den til min kæreste – sammen med den Nespresso julekalender han har beundret i Magasin :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Madsen

  Den skulle min hustru have, hun elsker de maskiner, men den gamle som bliver brugt hver dag kunne godt trænge til en udskiftning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Jeg ville give den den til min søde, kaffeelskende mand❤️
  Den nye model lyder helt fantastisk og den er meget stilren i designet, virkelig flot. Og en helt fantastisk give away i laver her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg vil give den til min kæreste, som sætter stor pris på god kaffe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis jeg er den heldige, skal min veninde have den til jul – hun fortjener den 110% som tak for al hendes støtte :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christoffer

  Jeg ville forære til den til min søde kæreste som hver morgen står alt for tidligt op, og skal på arbejde. Hun fortjener lidt bedre end den slave filterkaffe hun får lige nu 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg tror altså også jeg ville være lidt egoistisk her, og give den til mig selv! Både fordi jeg (føler at jeg) har fortjent den, efter et virkelig, virkelig hårdt år, men også fordi jeg bare virkelig elsker kaffe, og har luret længe på de smarte maskiner!
  Alternativt, så ville jeg virkelig gerne give den til mine forældre, men helt ærligt, de foretrækker deres french-press og øko-instant :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Langvad

  Jeg ville give den til min kæreste som pt. står op hver morgen omkring klokken fem med vores datter. Han fortjener om nogen lækker kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie J

  Hvis jeg vinder vil jeg give præmien til min mor. Jeg synes min mor har fortjent den, da hun har hjulpet mig en hel del udover det sædvanlige det sidste halve år. Udover at hjælpe mig med at flytte (hvor hun rejste til den anden ende af Danmark), har hun også givet mig husly i flere måneder, og ikke mindst var hun en kæmpe hjælp under min opgaveskrivning, hvor der har været mange nedture som hun har hjulpet mig igennem og dernæst været den mest tålmodige kvinde på jorden, hvis jeg selv skal sige det. ;-) Derfor ville jeg selvfølgelig ønske at jeg kan give hende præmien som tak for hjælpen og støtten, da hun er kaffe-elsker men ikke har økonomien til denne ellers lækre maskine! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg vil give den til mine forældre som tak for at de altid står klar til at hjælpe mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg vil være så egoistisk at beholde den selv,har længe ønsket mig en nespresso,men økonomien har ikke lige tilladt det og kaffe kan jeg slet ikke leve uden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda B

  Jeg villa give den til min dejlige, kaffedrikkende kæreste. Den ville give hans hjemme-læsedage en gevaldig upgrade, som jeg er 100 på at han vil sætte stor pris på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne F. J.

  Jeg ville give Nespresso-maskinen til min far i julegave. Min far er én af de beskedne typer, som år efter år ønsker sig sokker, underbukser og glade børn. Dét kender vi vidst alle sammen. Jeg ved, at en kaffemaskine ville fald i god jord, især når han jo fortjener lidt ekstra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Sørensen

  Jeg ville fylde min lillesøster med Nespresso kærlighed i julegave, da hun skal flytte hjemmefra i det nye år. Den ligger lidt (meget) over vores budget, så tror hun ville blive en smule overrasket, hehe :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa J.

  Hvis jeg var den heldige vinder, ville jeg give kaffemaskinen til min kære mor. Hendes kaffemaskine er sjovt nok gået sig en tur, og hun ønsker sig derfor en ny i julegave. Derfor ville det være så rart at vinde denne fra Nespresso, da hun fortjener at blive ekstra forkælet til jul :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg ville forære den til mig selv! Jeg er vendt tilbage til studiet efter 9 svære måneder men nu har jeg det godt/bedre, og er startet i praktik som alle der har prøvet det ved at det trækker tænder ud. Derfor trænger jeg til seriøs god kaffe og det ved jeg nespresso kan levere og forsøde min praktik tid med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine T

  Jeg ville give maskinen til min dejlige mand. Vi er lige blevet forældre til en lille dreng, og der hører altså et forhøjet kaffeindtag med 😂 Så denne maskine ville være lykken ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det vil GLÆDE mig meget at vinde den – en ekstra dejlig julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Den skal jeg da helt sikkert selv vinde 👍🏼 har haft nespresso maskine i flere år, og elsker min daglige kaffe ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Mine forældre, de ved ikke hvad de går glip af :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Rudfeld

  Den skal min søde søster vinde. Hun har for 2 måneder siden født en lille, lækker pige, og med sådan en lille størrelse på armen kan det være svært at få tid til en kop kaffe ☕️ Derfor fortjener hun en nespresso maskine til en nem, lækker kop kaffe, når søvn nogle gange er en mangelvare ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Rudfeld

  Den skal min søde søster vinde 👌🏻 Hun fødte for 2 måneder siden en lille, lækker pige, og med sådan en på armen kan det være svært at få tid til en kop kaffe ☕️ Så hun fortjener en lækker, nem kop kaffe, når søvnen nogle gange er en mangelvare ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette B

  Herhjemme er vi to ‘kaffeelskere’ med stort K! Vi nyder en kop kaffe sammen om morgenen, og igen når vi kommer hjem. Det betyder også, at vores egen kaffemaskine bliver brugt meget flittigt, men det kan så småt ses og høres nu! Derfor vil jeg utrolig gerne kunne forære min dejlige kæreste den i fødselsdagsgave og julegave (han har fødselsdag d. 23 december)
  Ps. tak for en skøn blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Hede Poulsen

  Jeg vil helt sikkert forære denne lære kaffemaskine til min far, der er kaffeelskeren over dem alle, og som også har lært mig at elske kaffe. Han mangler virkelig sådan en her, når det skal være lidt ekstra lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg vil meget gerne selv eje den! Jeg har (for) længe ønsket mig en lignende, så jeg håber på at kunne vinde denne. Den laver både kaffe hurtigt, og så er den da også meget pæn at se på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Søndergaard

  Hvis jeg vinder ønsker jeg at give den til min søde lillesøster, der ønsker sig en kaffemaskine, og elsker lækre kaffer. Hun fortjener helt sikkert denne luksus-maskine! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Cramer

  Altså, jeg er en (læs snart) 27-årig pige, og jeg har endnu ikke lært at drikke kaffe!! I know !! The scandal ! ;)
  MEN jeg ville give denne lækre sag til min kære mor. ! Vil gerne sørge for, at hun får lidt lækkerier hjem til :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Til min kæreste. Han arbejder i Østrig indtil kort ind i det nye år, og jeg glæder mig til at få ham hjem! Det ville være en vanvittig lækker ‘velkommen hjem’-gave – især fordi jeg nok er kommet til at ødelægge den gamle kaffemaskine, imens han har været væk. Ups.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  You had me at Americano! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg kopiere jeres win/win scenarie – forære min egen “citiz” model til kontoret og så byde denne badboy velkommen som erstatning på mit eget køkkenbord :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville nok også være så egoistisk at give maskinen til mig selv ;) Eller til min kæreste, som jeg altså bor sammen med – så igen til mig selv.. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg vil give den til mine forældre. Især min far kører mange(!) kopper rød merrild igennem moccamasteren og ja, det fungerer udemærket, som han ville sige – og den vil formentlig aldrig blive afskaffet – men det kunne altså være lidt fedt at udvide deres horisont og forkæle med et lækkert alternativ. Hertil ville Nespresso Expert være et ret godt bud.. Mh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida D

  Altså – må man godt være så ego, at man giver kaffemaskinen til sig selv. Men kompenserer for det ved at invitere en masse gode mennesker på kaffe?

  Jeg er lige flyttet i ny lejlighed. Min egen, hjemmekøbte lejlighed. Og det er altså ret vildt og voksent. Og til voksenlivet hører selvfølgelig god kaffe (som jeg i øvrigt ikke vil undvære). Ikke instant, som nu, men ordentlig kaffe.
  Så ja. Jeg ville give mig selv maskinen, og til gengæld invitere alle på kaffe i mit nye hjem.

  Rigtig god tirsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis jeg er den heldige vinder, skal min kæreste Carsten have kaffemaskinen. Han skal til sommer aflevere sin PhD efter 4 års arbejde, og jeg tror en god kop kunne gøre afleveringsprocessen noget nemmere😊!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Jeg ville give den til min kæreste, som elsker en godt kop kaffe, og som jævnligt klager sig over den halvkedelige kaffe vores kaffemaskine producerer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cemille

  Hvis jeg vinder skal min kære mor og hendes mand have maskinen da de desværre sidder stramt i økonomien grundet min mor er blevet nødt til at gå hjemme min lille bror som er blevet ramt af en psykose. Tiden er svær og derfor fortjener de en lækker gave som denne der kan kvikke deres humør og energi op og forkæles med noget kaffe der faktisk smager godt. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis jeg er den heldige vinder, skal min mor have kaffemaskinen! Hun drikker altid ultra træls kaffe, fordi hun ikke orker, at sætte sig ind i god kaffe – men det gør jeg! Hun fortjener en ordentlig kop kaffe og det vil jeg gerne være med til at give hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg ville nok give den til mig selv:-) Har kun drukket kaffe i nogle måneder nu (det tog lidt tid at lære!), men nu kan jeg slet ikke undvære det! Har dog ikke selv en kaffemaskine, så det er blevet en lidt dyr fornøjelse. Derfor ville det da være så rart, at kunne lave en god kop kaffe selv. Og ikke mindst kunne invitere venner/veninder på lækker kaffe:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie Lassen

  Jeg ville give min dejlige lillebror den fantastiske Nespresso-maskine. Han elsker kaffe, og så flytter han snart hjemmefra, så det ville være den perfekte indflytter-gave :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie Lassen

  Hvis jeg vandt, så skulle min dejlige lillebror have Nespresso-maskinen :) Han elsker kaffe, og så skal han flytte hjemmefra til sommer, så det ville være helt perfekt at give ham til hans nye lejlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvis jeg vandt ville jeg forære den til min kæreste i julegave, da han fra januar og de efterfølgende seks måneder skal jonglere mellem praktik og studiejob, hvilket betyder arbejde fra kl. 8-23 alle hverdage og mindre vågne timer sammen. Det ville være fantastisk med denne gave at kunne forsøde hans morgener med lidt kvalitetstid over en god kop kaffe i de tidlige morgentimer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Den Americano-funktion er wow!!! Perfekt for min mand, da han foretrækker sin kaffe sådan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna simper

  Hvis nu det var mig som vandt så skulle min støresøster og hendes kærste have den i julegave. De er for nyeligt flyttet sammen og han er en rigtig kaffemand og hun er en dejlig eks barista så de ville sætte pris på sådan en maskine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette P

  Åh først synes jeg det var lidt svært, fordi den lyder så fantastisk man give give den til alle (inkl sig selv) men så alligevel slet ikke: jeg vil give den til min super gode veninde, som jeg ser ALT for lidt og som har været igennem en meget meget svær tid, hvor jeg ikke selv har kunnet være der for hende :( så den kunne være en sindssygt god anledning til at ses og spise julekonfekt med lækker kaffe til! Åh hvor jeg krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvis jeg vinder skal min søde mand have den, så han kan få en god kop kaffe selv på de travle morgener. Han vil uden tvivl være vild med den nye americano funktion :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Krone

  Hvis jeg skulle være den heldige vinder af den fantastiske Nespresso Expert kaffemaskine vil jeg give den til mine dejlige forældre, fordi de altid er der for mig, altid giver en hjælpende hånd, og fordi de er de største kaffeelskere jeg kender!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  den skal mine forældre have fordi de er en kæmpe hjælp i min hverdag og jeg vil gerne sige tak til dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg vil give den til min mor, da hun altid er der for mig. Hun kunne trænge til en belønnelse for at klare den stressede hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Den skal min datter have :-) Hun elsker kaffe i alle afskygninger. Den ville bestemt bringe glæde hos hende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville give den til min skønne veninde, som hver dag kæmper sig op af Randersvej med en kedelig kop pulver-kaffe i termokruset. Hun kunne godt trænge til en ordentlig kop kaffe til at holde energiniveauet oppe, når studierne bliver lidt langhårede…. ;-) Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TH

  Skøn gave, den ville jeg forære til min meget travle og dygtige voksne datter, så hun kan blive ekstra forkælet i hverdagen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Jeg ville give den til min fantastiske kæreste som elsker Nespresso. Udover at være gravid med vores første barn i 5.måned kæmper hun i øjeblikket en brav kamp med afslutningen af sit speciale (denne periode kender de fleste studerende til). Hun er sej og fortjener i den grad at blive “belønnet” med denne seje Nespresso-maskine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Jeg ville give den til min kæreste. Han elsker kaffe. Det gør jeg også, og vi bor sammen, så det ville jo være perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde D

  Jeg ville med stor glæde give den til min dejlige kæreste;-) han elsker mig og han elsker kaffe…og det ville jo være den helt rigtige og perfekte kærlighedsgave fra mig:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ville forære den til min kære mor, der lige har renoveret et lille hus helt selv. Den ville komplementere både det nye køkken og hendes store kaffetørst :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ville give den til min kæreste, der har fjernet tapet på 100 kvadratmeter fra 22-05 hver dag (nat!) den sidste uge, mens jeg har sovet pga. migræne. Han er god til at passe på mig, og med lidt (bedre end vi får til hverdag) kaffe, vil jeg kunne passe lidt på ham, når vi flytter ind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Vinther

  Åh ja! Bare ja! Den skal min über seje mand have, fordi han, på trods af, at det er mig der er på barsel, er oppe med vores datter nat efter nat, fordi han bare er pisse god til at være vågen om natten og kan klare sig på lidt søvn. Det synes jeg er monster sejt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville klart give den til min hårdtarbejdende kæreste, som lige nu jonglerer 3 jobs ved siden af sit studie. Kaffe gives nærmest i drop (jeg læser til sygeplejerske) for at holde energiniveauet oppe. Han kunne i den grad godt trænge til sådan en smart maskine til tidlige morgener og sene aftentimer. Jeg håber han vinder, det har han i den grad fortjent :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Pedersen

  Jeg ville give den til min far. Han elsker en god kop sort kaffe og går lige nu hjemme fordi han hat mistet sit arbejde. Jeg er sikker på at hans dage med jobsøgning lige ville være det bedre hvis han havde en lækker kop kaffe ved sin side. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Sådan en vil jeg rigtig gerne vinde til min kæreste. Han har snakket om en nespresso i årevis, men må stadig nøjes med den gamle kaffebrygger :) Det lyder som om, at intet mindre end Expert kan gøre det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Tænker den skal foræres til min mand. Han elsker en god kop kaffe og ja, så får jeg også selv glæde af den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie KH

  Jeg vil give den til min kære storebror, som skal være far for første gang til december. Han går utrolig meget op i kaffe, vin og mad og jeg tænker derfor, at han ville sætte stor pris på, at kunne brygge sig en lækker kvalitets kaffe på få minutter – et plus når man har en baby på armen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg ville simpelthen beholde den! Jeg ELSKER kaffe – i alle varianter, men må indrømme, at jeg er en smult træt af pulverkaffe derhjemme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil være egoistisk og give den til mig selv, da jeg på et tidspunkt var så heldig at vinde en del kapsler netop til Nespresso-maskiner (men har ikke kunnet bruge dem, da jeg ikke har en Nespresso-maskine)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg vil give den til min søde mor, der ELSKER kaffe – og det ville være så fedt, at kunne forkæle hende så meget! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg vil gerne give den til min søster som længe har ønsket sig en Nespresso maskine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus Hindbo

  Jeg ville give nespressomaskinen til min kammerat Bjarke, så han kan få lidt af den italienske kultur, som jeg oplever ved at bo i Bologna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias H

  Jeg ved, at det ikke sætter mig i det bedste lys, men jeg ville nok beholde den selv, da jeg er uendeligt træt af dårlig nescafé. Til gengæld, så ville jeg forære mine tre glas med nescafé til velgørenhed og blive meget mere morgenglad :-) Livet er for kort til dårlig kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil give den i gave til min søde kæreste som bliver 25 år lige om lidt. Han sidder begravet i sin bachelor og fortjener at drikke noget rigtig god kaffe! han er ikke snakket om andet en den kaffemaskine på det sidste, så det vil være den perfekte gave at give ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Lækker konkurrence! Jeg vil helt sikkert forære den til min kaffe-elskende kæreste – den gamle kaffemaskine kunne også bruge en udskiftning! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Den skal mine forældre have som tak for alt deres hjælp til min flytning. Og så kan man få en anstændig kop kaffe hos dem i stedet for instant ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Korning

  Jeg vil give den til min fantastiske kaffe-entusiastiske kæreste, der i øjeblikket hopper og springer for at gøre mig tilpas, da jeg ikke har det så godt for tiden. Han vil få julelys i øjnene og værne om sin nye maskine i sit lille kaffehjørne i køkkenet (jeg drikker ikke selv ret meget kaffe). Det ville være en skøn ekstra julegave at kunne give 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Carstensen

  Hvis jeg vinder nespressomaskinen skal min far have sig en julegave, der vil få julelysene og den barnlige glæde frem i ham. Siden han købte sin første nespressomaskine for godt et år siden har hans kaffeverden ikke været den samme – og denne vil med garanti være en meget ønsket opgradering :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vil give den til mig selv!😄 Fordi jeg gerne vil forkæles med god og nem morgenkaffe🍵

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fez

  Hvis jeg vandt den, ville jeg da ikke gi’ den væk – Skal jeg så sidde og drikke frysetørret kaffe, mens mine bekendte drikker fancy kaffe? Nææh nej, eller ok – jeg ville gi’ den til min kat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille kaa

  Jeg ville give den til min kæreste René! Og af den grund at han elsker og er afhængig af en god kop kaffe men ikke har haft råd på SU til at købe en ordentlig maskine! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel Kjær

  Der er ingen tvivl om hvem der skal have denne fine kaffemaskine.. Min bedste ven, Jakob. Han blev student i sommers, og istedet for at slappe af i et år (Som de fleste af os andre) så knokler han på. Dette gør han på lærer-uddannelsen, og står standhaftigt op kl. 05.05 hver dag for at tage 1,5 times offentlig transport til den skole han er tilknyttet, for derefter at tage videre på seminariet og studere. Og helt ærligt? Skal man være ordentlig lærer, så skal man have kaffe-ånde. Så ingen tvivl der – En ung studerende på SU med lidt for få nattetimer og alt for frisk ånde skal da vinde denne konkurrence! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Andersen

  Jeg vil dele den med min utrolig dejlige kæreste. Vi elsker at sidde og nyde en varm kop om aftenen, hvor vi læser bloggen dagligt. Derudover sidder vi selv og har ideer om at starte en blog op sammen. Vi har jer som klare forbilleder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville give den til min søde kæreste <3 efter vi er blevet forældre for anden gang, kunne vi godt bruge en lækker nespressomaskine til nætterne med lidt for lidt søvn ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Kathrine Christensen

  Den heldige person jeg ville give den til ville nok være mig selv. Jeg står og skal flytte hjemmefra pr 1. dec.. og det er jo lige om lidt! Jeg har alt, men jeg mangler lige præcis en kaffemaskine – hvilket er lidt af en skandale! For jeg skal altså have min daglige dosis, ellers er jeg ikke meget værd ;) Og jeg er lidt kræsen hvad angår kaffe – det skal være det bedste af det bedste! Og det er Nespresso iblandt. Jeg er bare lidt for nærig. Så mine fingre er krydset! Også kommer alle mine gæster jo også til af nyde godt af dette vidunder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt klart forære den til min kæreste og hans læsemakker! De sidder lige nu fra 8 morgen til 23 aften og læser op til den frygtede Fysiologi eksamen på medicinstudiet. Derfor synes jeg, at de fortjener en god kaffemaskine, som kan hjælpe dem med at arbejde igennem selv i de sene timer. Derudover så er min kæreste en kæmpe kaffenørd og egentlig lidt imod Nespressomaskiner – derfor tror jeg, at lige netop denne Expert model, vil være noget for ham, da han her vil kunne indstille den præcis efter egne præferencer. Jeg krydser i hvert fald fingre for, at julelykken kommer til at tilsmile de to hårdtarbejdende studerende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ceylan

  Jeg ville helt klart give den til min søster, som er en rigtig kaffe-glad studerende. Hun er faktisk et af de mest kaffe-glade mennesker jeg kender. Hun vil helt sikkert få glæde af noget godt kaffe, nu når hun snart skal skrive sin store opgave.
  Det kan jo desuden være, at hun i ny og næ, får lyst til dele maskinen med mig :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Marie Thaarsti

  Jeg ville ikke sende den så langt væk – jeg står og skal flytte hjemmefra, og skal i den forbindelse forhåbentlig flytte sammen med min søde veninde Camilla. Derfor vil jeg give den til hende så vi kan få en masse hyggestunder og tøsesnak over en god kop kaffe! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den må, i så fald, at jeg skulle være så heldig, uden at tvivl tilfalde min kæreste. Han snakker alt for ofte om den, og mener, at det er en eneste rigtige kaffemaskine man kan få. Trods at vi stadig ikke har fået anskaffet os den. Og så elsker han bare lir og gir, så en expert version vil bestemt være passende! Fingers crossed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg vil give den til min kæreste, Karsten. Vi venter vores første barn og havde termin i går, så vi får nok brug for ekstra meget kaffe i den kommende tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Hvis jeg vinder, vil jeg give den til min kæreste – da hun virkelig fortjener en kop kvalitetskaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil sygt gerne vinde den! Og så vil jeg forære den til min seje kæreste, der pt. går tur med vores hundehvalp ca. hver tredje time i døgnet, så jeg kan koncentrere mig om min Bachelor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Dyrberg

  Jeg vil give den til min søn og svigerdatter da deres gamle nespresso netop er gået i stykker 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Jeg tror jeg ville være fræk og beholde den selv… kunne godt bruge noget kvalikaffe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Victoria

  Min søde søde kæreste der snart går en travl eksamensperiode i møde :o) så han ville blive EKSTRA glad for lækker kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Til min kaffeglade kæreste, selvfølgelig. Måske vil han endda dele med mig, hvis jeg vinder. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Jeg vil give den til min kæreste, da han er den sødeste til at give gaver til mig. Han tænker altid på mig. Derfor fortjener han at få en ny kaffemaskine, da hans gamle er ved at have udtjent sin værnepligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Godthaab

  Min veninde, som skriver bachelor lige nu, kunne helt sikkert godt bruge den 😅☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil give den til min kæreste. Han drikke ikke kaffe, men med sådan en lækker maskine, kan det være at jeg er så heldig at ENDELIG at kunne dele min passion med ham :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Må man give den til sig selv? Jeg elsker kaffe og er den eneste kaffedrikker hjemme hos os. Det er lidt træls med halvkold kaffe…
  Jeg vil give den til mig selv som gave, fordi jeg fik 12 til min afsluttende eksamen og fik et snit på 11,4 og fik tilbudt en fast stilling pr. 1/1 efter én sendt ansøgning og jobsamtale :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Jeg vil give den til min kæreste. Han er den, jeg kender, der drikker allermest kaffe og virkelig værdsætter en ordentlig kop. Jeg er sikker på, at han ville blive bedre til at komme ud af sengen om morgenen, hvis nespressomaskinen lokkede i køkkenet ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil give den til min søde kæreste som bliver 25 år lige om lidt, han er ved at skrive sin Bachelor så han har stærkt brug for noget rigtig lækkert kaffe!! Han elsker kaffe og snakker ikke om andet end den maskine lige pt, så det ville være verdens bedste gave at kunne give ham den! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg vil give den til min far, som elsker kaffe. Så kan det også være, at jeg også kan få lov til at smage en kop i ny og næ:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg vil give den til min far. Han skal igennem en rigtig svær periode. Han er en rigtig fighter, og skal forkæles med en god kop kaffe hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg vil forærer den til min kæreste. Han skal til udveksling til Canada i 6 måneder og jeg ved hvis jeg kan brygge ham en god kop kaffe – kommer han hjem til mig igen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg ville give den i julegave til min far.

  Han købte sin første nespressomaskine for omkring 15 år siden, da de lige var kommet til Danmark og var meget eksotiske. Jeg var vel omkring 6 år gammel og synes det var det vildeste at få lov til at hjælpe med at lave kaffe – og det var et helt ritual som han glædeligt indviede mig i; vælge kapsel, sætte den i maskinen, dreje på et håndtag, trykke på en knap og skumme mælk til!

  Jeg er sikker på at den her nye vilde model vil gøre ham så glad :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Jeg vil gerne forkæle min mand med den 💙 han elsker en god kop kaffe og så kan det jo være jeg må låne den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Den skulle min storebror have 👆🏽 Med sit eksamensræs i januar, ville det glæde mig at hjælpe ham lidt på vej! ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg ville forære den til…. mig selv! Min kæreste og jeg venter vores første barn til februar, og jeg tænker, at sådan en maskine er lige det jeg får brug for, når jeg, formentlig, bliver vækket flere gange om natten af et lille væsen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Min kaffeafhængige kæreste ville blive så glad for denne kaffemaskine ❤️ Tak for en fin blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg ville så gerne give den til min kæreste. Han sætter virkelig pris på en god kop kaffe – og så ville jeg også selv kunne gøre brug af den :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Ville elske at forære denne til min kære mor der lige nu nøjes med instant coffee. Og hun fortjener så meget bedre end det. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvis jeg skulle være så heldig ville jeg forære kaffemaskinen til min søde mor, som jeg ved ville blive så glad så glad :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg ville give den til min mand, der længe har ønsket sig en opgradering på den front.

  Han er en kæmpe støtte, så det ville være lækkert at kunne forkæle ham lidt ekstra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine HS

  Jeg ville forære min skønne mor denne maskine – hun ville blive SÅ glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Mine gode, dejlige forældre. Fordi de fortjener lidt ekstra forkælelse i en stresset hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg kender ikke nogen som min kæreste, der sætter så meget pris på en god kop kaffe, som han gør. Derfor skal han klart have gaven, hvis jeg vinder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg tror det vil være den perfekte julegave til mig selv, da jeg snart venter en lille pige – så mon ikke der bliver brug for mange gode kopper kaffe ! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg tror, at den vil være den perfekte gave til vores ph.d.-kontor, hvor der sidder end el kaffenørder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville forære den til alle mine søde sygeplejerskekolleger – så de kan forsøde arbejdet med en ordentlig kop kaffe – om dagen, om aftenen og især om natten! Dét har de om nogen fortjent! Der falder ingen julegaver af fra arbejdsgiver, selv ikke for de, der arbejder juleaften, så det ville være så dejligt at kunne give en gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg ville elske at kunne forære min bror denne kaffemaskine i julegave! Han er en meget travl mand, som sætter stor pris på kaffe og køber mange kopper om dagen – denne maskine ville give ham mulighed for også at nyde kvalitetskaffe derhjemme :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Isabella

  Ville være den perfekte julegave, til min dejlige mor. Hun drikker instant kaffe hver dag haha
  Ville gerne forsøde hendes hverdag, med sådan en lækker kaffemaskine
  Så hun kan starte dagen, med en ordenligt god kop kaffe ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Serr, den maskine er lækker. Min kære storebror, som knokler med sit speciale har i den grad brug for (luksus)koffein og jeg ville elske at glæde ham med maskinen. Krydser fingre for, at jeg får muligheden for det.
  KH Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Må man godt sige sig selv? Jeg har nemlig ønsket mig en nespressomaskine i flere år. Alternativt ville jeg give den til mit alter ego, som gerne vil have tålmodigheden til altid at lave god kaffe, men som ender med nescafé på tidspressede dage :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg under min mor og far muligheden for god kaffe og luksus i hverdagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Min søster fortjener at få en god kaffemaskine! Hendes dør er altid åben, hvis jeg har brug for en snak og en god kop (insta)kaffe. Så en nespresso-maskine ville komme os begge tilgode 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vil super gerne give den til min kæreste. Da jeg ikke er kaffedrikker selv, så lever han med instantkaffe når han drager 150 km hjem til sin kæreste. Det kunne være så lækkert at forkæle ham lidt, og ikke høre på hans evige jammer, om hvor ringe nescafé er haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg ville give den til min søde kæreste, som kommer hjem til jul efter et semester i Hong Kong, hvor de er helt vilde med at putte en masse mælk i kaffen. Han glæder sig i hvert fald til at komme hjem til en ordentlig kop kaffe, så den her ville være perfekt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Hvis jeg bliver den heldige, vil jeg forære den til min mormor og morfar. De elsker at hygge sig med en god kop kaffe, så de fortjener uden tvivl at blive forkælet. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Sikke en lækker konkurrence!

  Jeg ville give den til min søde kæreste, hvis foretrukne kaffe er en americano :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Auntoft

  Jeg ville elske at kunne forære min mor en Nespresso-maskine! Vi talte netop om det i går, men pengene er der desværre ikke ligefrem til en af de de superfede maskiner :-( Min mor drikker supermeget kaffe, og siden jeg er begyndt at arbejde på en cafe og dermed også begyndt at drikke kaffe, gyser jeg næsten hver gang jeg drikker en kop herhjemme, som hendes gamle maskine har lavet. Min mor er den sødeste og mest støttende kvinde, jeg kender, så hun fortjener den fuldt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den ville jeg uden tvivl forære min kære mor! På trods af, at hun selv sidste år ønskede sig en Nespresso maskine, valgte hun at give mig én i stedet for. Derfor ville jeg være lykkelig over at kunne give hende igen :-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg ville give den til en fantastisk sød pige som jeg har været en kæmpe nar over for.. Hun fortjener god kaffe når jeg evigt og altid dummer mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie M.

  Nespresso maskinen ville jeg forære til min dejlige kæreste. Han kan ikke fungere uden kaffe om morgenen og han ville uden tvivl sætte pris på en frisk, velsmagende ristretto frem for den sædvanlige instantkaffe, som han plejer at få :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane

  Jeg vil give den til mig selv:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil give den til mig selv ;-) Jeg er lige flyttet hjemmefra og vil elske at have noget lækkert “lir” i mit køkken – og hvad ville være bedre end en maskine, der laver god kaffe? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Jeg ville give den til min mor, hun fortjener at blive forkælet. Hun har sagt sit job og fortjener at blive kælet ekstra meget om!! Desuden vil den pynte ret så flot herhjemme i stedet for den gamle vi har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline L

  Jeg krydser fingre for, at min kæreste kan blive den heldige ejer af den lækre kaffemaskine. Han er netop nyuddannet med første arbejde, så god kaffe om morgen vil helt sikket hjælpe lidt på opstarten for min kaffe-elskende-kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Alberte

  Min kæreste, Torsten. Han er den største kaffe-elsker jeg kender. Han klarer ikke dagen uden en god kop filter kaffe!
  (Kan den mon også lave cappuccino – det vil starte min dag ud perfekt! ;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  TIl mig selv. Er lige flyttet og med en “baby” på 1,5 år, så har man brug for kaffe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  OMG. Den gad jeg virkelig godt at give til min veninde! Hun ofrede sin Nespresso maskine til mig, da hun mente mit kaffe-behov skulle stilles med noget andet end instant :) Jeg vil så gerne give hende en tilbage og når den har smart-tech kan jeg jo passende lege med den når jeg besøger hende, vi drikker nemlig rigtig meget kaf ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R.

  Jeg ville give den lækre kaffemaskine til min kæreste, som elsker americano lige så meget som jer, lyder det til! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Jeg vil give den til mig selv (må man det?). Jeg elsker kaffe og mangler faktisk en kaffemaskine. Så ville jeg endelig kunne få min morgenkaffe :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna D

  Til mine forældre, som ikke laver andet end at drikke kaffe dagen lang! og sådan en fin kaffe maskine vil se så fin ud når de skal have nyt køkken
  Den perfekte julegave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde den selv. Jeg har nemlig, i en alder af snart 29 år, stadig ikke lært at drikke kaffe, selvom jeg eeeeeelsker duften. Det vil jeg gerne lære, så jeg kan dele glæden ved kaffe sammen med mine veninder – og ikke mindt invitere dem på lækker kaffe hjemme hos mig. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie K

  Hvis jeg skulle gå hen og vinde, skulle min kære mor få den. Min mor har haft et hårdt år rent personlighedsmæssigt samt en stresset periode på arbejdet. Så for at forkæle hende, ville denne lækre kaffemaskine være perfekt! Hun elsker desuden BRANDvarm kaffe, så at den har flere temperaturindstillinger er lige i skabet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Jeg ville elske at kunne forære en Nespresso-maskine til min kæreste. Hun går altid og taler om hvor meget hun glæder sig til at være færdiguddannet, så hun kan tillade sig at bruge så mange penge på en kaffemaskine, men jeg synes hun allerede fortjener en god kop kaffe om morgenen – også selvom hun endnu “kun” er studerende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min mand.. Vi bliver forældre om et par måneder og forudser at der bliver et stort kaffebehov der skal dækkes- og det skal helst kunne gå hurtigt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  For at være helt ærlig, kunne jeg godt selv bruge sådan en kaffemaskine. Jeg er for ikke så længe siden begyndt at drikke kaffe, og den ville være så fin i min nye lejlighed. Så jeg ville nok forære den til mig selv ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Jeg ville forære den til mig selv. Er det egoistisk? Det er det nok, men efter års overvejelser, om jeg på SU budget kan tillade mig at drikke lækker kapsel-kaffe, har jeg netop sat en maskine på min juleønskeliste. Jeg er altså vild med en god kop kaffe, så nu drømmer jeg om et endegyldigt farvel til instant versionen og et goddag til kapslerne i stedet. Det smager jo så godt! Og man skal huske også at være god ved sig selv i juletiden, ikk? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dicte

  Jeg ville forære den til min kæreste som er en kæmpe americano-fan – og det ville være for skønt at have muligheden for at lave netop sådan en kop til ham med denne maskine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ciara

  Jeg ville forære den til min kaffenørdede men SU-fattige kæreste, som tror han ingen julegave får i år – det her ville være drømmeoverraskelsen!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise-Lotte

  Min mor kunne godt bruge sådan en fancy kaffemaskine – og min lillebror er vist også begyndt at drikke kaffe, så den ville passe perfekt ind. Bonus er, at jeg også kan få lækker kaffe, når jeg kommer hjem på juleferie ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H

  Mine forældre. De arbejder nemlig meget og de fortjener en maskine der kan give dem hurtig og god kaffe. Yderligere hjælper og støtter de mig meget så jeg vil elske at give en lille ting tilbage til dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie P.

  Jeg ville forære maskinen til min roomie. Jeg flytter snart sammen med min kæreste, og nespressomaskinen flytter med mig. Derfor skal hun have den! Så kan jeg også komme en masse på besøg og drikke en ordentlig americano, som har været en savnet funktion på min lidt ‘ældre’ model ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie P.

  Jeg vil gerne forære kaffemaskinen til min roomie. Jeg flytter snart sammen med min kæreste og nespressomaskinen flytter med mig, så hun fortjener den, og så kan jeg stadig komme på besøg hos hende og eeeendelig drikke en ordentlig americano! ;-)
  – Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Hansen

  Jeg ville forære den til min kaffeelskende veninde og hendes mand, så hun kan nyde noget lækker kaffe på hendes barsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil give den til min elskede mor og papfar. Simpelthen af den simple grund, at de er verdens bedste og trænger til at blive forkælet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville forære kaffemaskinen til mine forældre. De elsker kaffe, men mangler en ordentlig maskine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Mine forældre:) Den står nemlig allerede på deres ønskeseddel til jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til min kære veninde Nadia, som arbejder i døgndrift, og virkelig burde drikke noget andet end BKI Instant. Ooooog så vil universet, at vi nok skal flytte sammen, hvilket ikke direkte påvirker mit valg, men måske lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg ville elske at forære min dejligt glade og sjove lillebror, Anders denne seje maskine. Han er nemlig netop flyttet hjemmefra og ville uden tvivl sætte meget stor pris på at kunne lave lækker kaffe i sin nye lejlighed ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Jeg vil give den til en rigtig kaffenyder, der hedder Dan, jeg synes han fortjener den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Ville give den til min kæreste – vi bor pt. hver for sig, og han har derfor kun pulverkaffe. Har været så heldig at få lov at beholde kaffemaskinen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Jeg ville give kaffemaskinen til min mor. Hun var på ferie i sommers, hvor hun boede i en air bnb lejlighed med en nespresso maskine til fri benyttelse. Og hun har ikke snakket om andet end den lækre kaffe siden, så hun skal da selvfølgelig have kaffemaskinen i julegave :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe H

  Jeg vil gerne give min kæreste kaffemaskinen. Det er sjældent, han når at få en kop kaffe om morgenen, da han ikke har tid til at sætte det over på vores gamle maskine. Med sådan en fin, ny og hurtig maskine kan han nå en lække kop kaffe hver morgen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hvis jeg vandt, ville jeg forære kaffemaskinen til min bedre halvdel. Vi elsker begge kaffe og så ville søndagskaffen da blive 100 gange bedre ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg vil forære min bedre halvdel kaffemaskinen. Jeg hader kaffe, så da vi boede i en lille ungdomsbolig, var der simpelthen ikke plads til en kaffemaskine (ifølge mig). Kaffemaskinen flyttede ind ved min kærestes ven, hvor han plejede at spise morgenmad.

  Det er efterhånden mange år siden, og vi har købt hus på landet efterfølgende – så måske er det på tide at få en kaffemaskine igen (og vinde lidt gratis points fra min kæreste)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvis jeg vandt en kaffemaskine, ville jeg forære den til min kaffeelskende søster, som lige er flyttet i lejlighed og pt. kun drikker kedelig instant-kaffe – det er da næsten synd ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ville give den til min far. Han har en travl hverdag, og sætter pris på en god kop kaffe efter en lang dag. Desuden sukker han efter en indbygget espresso-maskine, men med et lille køkken, er det ikke muligt. Denne maskine må være det der kommer tættest på og så kommer hans indre teknologi-nørd frem i forhold til den trådløse bluetooth-forbindelse. Den er virkelig perfekt for ham og han ville blive SÅ glad for den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Jeg vil forære kaffemaskinen til min roomie Susan, der fortjener at drikke bedre kaffe end Nescafé.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Den skulle min yngste datter have. Hun starter på studie efter sommerferien og på en SU er der ikke råd til en Nespresso maskine, men stort behov for god kaffe, når der skal læses :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil give den til min kæreste. Han har altid brug for flere kopper kaffe inden han er fuldstændig vågen, og da vi skal flytte sammen efter nytår, vil sådan en lækker kaffemaskine også komme mig tilgode :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil forære kaffemaskinen til mine kære forældre, som fortjener lidt ekstra forkælelse her i julen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville forære den til min søster. Hun står tit op midt om natten for at tage på arbejde, så der har hun virkelig brug for en god kop kaffe til at starte dagen på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg ville forære mine forældre den, så de kan få en bedre kaffe oplevelse end den daglige neskaffe de dyrker :-) (Og jeg selvfølgelig kan inviterer mig selv på en god søndags kaffe lidt ofterer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min kæreste skulle have Nespressomaskinen, da han meget længe har ønsket sig sådan en, og det ville være så dejligt at kunne forære ham sådan en i gave! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil give den til manden min. Han plager hele tiden om at få sådan en maskine. Han vil blive så kiste glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  da jeg bor alene ville det være perfekt med en sådan maskine:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lydia Sørensen

  Mit kæreste eje, min mor, fortjener en flot gave.
  Hun knokler altid for andre og glemmer oftest sig selv. At kunne sidde og nye en kop velbrygget kaffe efter en sej dag, ville være en luksus som jeg gerne vil give hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine nielsen

  Det skal min mor, da hun ingen kaffemaskine har og bare drikker kedeligt instant kaffe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie F

  Jeg ville forære den til min søde kæreste, som elsker at nyde en god kop kaffe. Han er lige begyndt at studere, så der er blevet skåret markant i både mængder og særligt kvalitet af kaffe. Han ville blive lykkelig, for sådan en maskine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville give den til min far, da han (vi) virkelig mangler en kaffemaskine, da nescaffe altså ikke er heeeelt lige så godt haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg kan allerede nu forestille mig julelysene (og kaffeabstinenserne) i min søsters øjne, hvis jeg kunne forære hende den. Som kandidat-studerende, frivillig i idrætsforening, med studiejob, blog og projekter, så har hun helt sikkert fortjent kvalitetskaffe til at holde det hele kørende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana C.

  Jeg vil forære den til mine forældre, de fortjener altså at smage en god kop kaffe efter mange års forbrugt af instant kaffe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Til min semi-højgravide lillesøster, som for alvor vil opleve glæden ved kaffe når hendes dreng 👶🏼 er landet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie B-S

  Jeg ville give den til min søde, kaffeelskende kæreste 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil give den til min mor som synes det er lidt svært at jeg ikke bor hjemme mere. Så ville jeg jo også have en undskyldning for at komme til kaffe ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Vil klart give den til min kæreste, da han er den absolut største kaffeelsker jeg kender. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida B

  Jeg vil give den til min gode veninde (som elsker kaffe!), der har det lidt svært i øjeblikket :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Bundgaard

  Jeg vil overraske min skønne kæreste med maskinen (og selv udnytte Americano funktionen maks!). Han elsker god kaffe og midt i en umulig 2 årig og endnu en lille baby på vej er overskuddet til at gå ned i byen efter en RIGTIG lækker kop kaffe bare desværre ikke til stede. Jeg er sikker på han vil blive en lille smule mere lykkelig af at eje muligheden for fantastisk kaffe på ingen tid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura B

  Jeg ville helt sikkert give den til min farmor. Hendes egen maskine er netop gået i stykker, så det ville passe perfekt. Desuden er der intet hyggeligere end at drikke en kop kaffe med min farmor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil give den til min studerende veninde, som elsker kaffe og som har brug for kaffe, når hun sidder oppe i de sene nattetimer og studerer ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lise Kristensen

  Jeg ville give den til min søster, som er lige så vild med lækker kaffe som jeg er ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Hansson

  Jeg vil helt klart give den til min bedste veninde, der starter på sygeplejerskeuddannelsen snart. Det tror jeg helt klart kræver nogle gode kopper kaffe! Og så kan jeg jo meget belejligt lige invitere mig selv forbi til en kop en gang i mellem ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Havskov

  Kaffemasskinen skulle helt sikkert foræres til min veninde, som er den eneste jeg kender, der drikker mere kaffe end mig selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin

  Jeg ønsker at give den til min søde kollega, som ligger alt, alt for mange penge i kantinens kaffebar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den skal min far have, da han elsker kaffe lavet med omhu. Jeg tror maskinen her ville være den som gjorde hans morgener nemmere fremfor selv at stå med ny-malet bønner 😉☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne HH

  Jeg vil gi’ maskinen til min far, som elsker god kaffe, men ikke helt kan finde ud af selv at brygge den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er helt sikker på, at kaffemaskinen vil falde i god jord hos min veninde fra studiet, når de store opgaver skal skrives.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quick tip: Weekday fluff