By the way #2

Suit up with J&J

jj-premium-suit-up-2a

jj-premium-suit-up-6a

jj-premium-suit-up-4a

jj-premium-suit-up-1a

jj-premium-suit-up-5a

Sponsoreret indlæg

Blazer (999DKK), bukser (599DKK), skjorte (399DKK), støvler (799DKK) og slips (199DKK) fra Premium by Jack & Jones, ring (1099DKK) fra Bobby Janco

It’s that time of the year again! Det er ikke specielt tit, jeg hopper i jakkesæt, og da slet ikke akkompagneret af både skjorte og slips. Faktisk tror jeg kun den fulde mundering kommer på til jul, nytår, bryllupper og begravelser. Men det føles faktisk meget godt at dresse sig helt op, så måske skulle jeg til at gøre det noget oftere! Jeg synes faktisk et gråt er utrolig alsidigt – det fungerer både til festlige lejligheder og til de mere formelle gøremål, f.eks i forbindelse med arbejde. Hvis man har glemt, hvordan det nu liiige er, man skal gribe det an med jakkesættet, så er her lige et par hurtige tips, så det ikke går helt galt:

1) Knap aldrig den nederste knap i jakken. Hvis der er tre knapper, knapper du den midterste. 2) Enden af slipset skal nå lige til kanten af bæltet eller buksekanten. 3) Slips/butterfly og lommeklud skal ikke matche, men komplimentere hinanden. 4) Gå aldrig med både bælte og seler. 5) Bukserne skal ikke være længere, end at de lige nøjagtigt hviler på dine sko (og gerne lidt kortere, hvis du spørger mig). 6) Ærmelængden skal være sådan, at lidt af skjortens manchet kan kigge ud.

Personligt kan jeg faktisk bedst lide at tage støvler på til et jakkesæt for at gøre det lidt mindre formelt. Chelsea boots er gode til formålet, snørestøvler er knapt så gode. Sneakers kan også gå an til et jakkesæt, men det er en smagssag, tror jeg. Et par ensfarvede og clean sneakers kan godt se rigtig pæne ud til et jakkesæt, men jeg ville nok ikke sætte et par Yeezt Boost til et suit ;)

   

2 kommentarer

 • Og bælte og sko skal matche i farve! Det himler min kæreste altid over, hvis andres ikke gør, haha ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Haha, det er sandt! Godt lille ekstra tip ;) Det ser altså også kikset ud med et brunt bælte og sorte sko eller omvendt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By the way #2