Adidas NMD R1 x Bedwin – Sidsel & Lasse
Billeddagbog fra Marokko

Adidas NMD R1 x Bedwin

adidas-nmd-bedwin-sidsel-1-5b

adidas-nmd-bedwin-1-5b

adidas-nmd-bedwin-1-6a

adidas-nmd-bedwin-sidsel-1-4a

adidas-nmd-bedwin-1-10b

adidas-nmd-bedwin-sidsel-1-3a

Sponsoreret indlæg

Sidsel: Asos jeans, Uniqlo jakke (lignende), Weekday top (lignende) og Adidas Originals x Bedwin NDM R1 sneakers (sponsoreret)

Lasse: Supreme sweatshirt, H&M bukser (lignende), Ray-Ban solbriller og Adidas Originals x Bedwin NDM R1 sneakers (sponsoreret)

Pinstriped sneakers! Det har man da ikke set før? Vi har begge været lidt lune på Adidas’ NMD-modeller i et godt stykke tid nu, og Lasse købte da også et par i City Sock-udgaven i sommer. Nu er Adidas så gået sammen med japansk baserede Bedwin & The Heartbreakers og lavet den efterhånden ret velkendte NMD-sneaker i to udgaver med pinstripes eller nålestriber, som det jo hedder på dansk. Det lyder bare federe på engelsk, ik’?

Vi har begge sat skoene sammen med noget relativt u-sporty, for at mixe stilarterne lidt. Derudover har vi holdt det i mørke og blålige nuancer, der komplimenterer skoens farver. Colourway’en hedder black, selvom vi egentlig synes, den har noget blåligt over sig. Sneakeren findes også i grå med hvide striber på siden.

Indlægget indeholder affiliate links

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeddagbog fra Marokko