Bleu – Sidsel & Lasse
Nespresso Expert: vinderen

Bleu

paris-a-29b

Frakke fra Totême, merinostrik fra Six Ames (sponsoreret), bukser fra Six Ames (sponsoreret), sneaks fra Adidas, taske fra Celine, solbriller fra Kaibosh

Her kommer et par småforsinkede billeder fra Paris. Jeg er virkelig vild med butikkernes og restauranternes farverige træfacader i Paris. Generelt synes jeg tit man kan konstatere efter en rejse i udlandet, at der mangler farver i byerne derhjemme. I Aarhus skal man en tur i Øgaderne eller på Møllestien og Frederiksbjerg for at finde regnbue-facader. Det er lidt ærgerligt at den slags ikke får mere plads i byrummet. Men det kræver nok en hel del vedligholdelse.

På billederne her er jeg hoppet i et par nye bukser fra Six Ames, der har virkelig god pasform og længde. Så hvis der sidder nogle langbenede piger derude, der mangler et par klassiske, pæne sorte bukser, så kan disse i den grad anbefales.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nespresso Expert: vinderen